lauantai 31. toukokuuta 2014

Palautelomake

Nyt on se aika vuodesta, jolloin kaipaisin lisää palautetta Hopeanuolen Tomodachiin liittyen ja parhaiten se tapahtuisi alla olevan lomakkeen kautta.

Vastausperiaate voi olla kysymysten mukainen, muttei kuitenkaan rajoittua vain niihin.

Blogi
1. Mikä mieltä olet yleisesti ottaen blogista? Millä tavalla blogi on mielestäsi kehittynyt, jos vertaa aiempiin vuosiin? Onko se monipuolinen ja tarjoaako erilaista sisältöä? Osaako blogi ottaa huomioon lukijat ja heidän tarpeensa? Onko aiheiden ilmestymistahti sopiva?

Sisältö
2. Minkälaista sisältöä blogi kaipaisi? Haluaisitko aiheesta x kerrottavan enemmän? Mitä mieltä olisit mahdollisista esittely- ja tietoteksteistä? Mistä niitä tehtäisiin? Minkälaisia ideoita sinulla olisi anime-klippeihin ja itse videoihin liittyen? Kaipaisitko tietynlaisia näkökulmia aiheisiin? Millaisia? Vastaavasti toivepostauksia ja muita sisältöideoita voi heitellä tähän sillä laitan ne etusijalle.

Muuta
3. Onko blogista koitunut ongelmia kuten viruksia? Ovatko kaikki linkit ja kuvat toimineet normaalisti? Onko jotain mitä haluaisit yllä oleviin sivuihin päivitettävän? Ylläpitäjän sivu on myönnettäköön erittäin suppea. Jos olet selaillut blogia ja pisimpiä tekstejä on ns. lyhennelty "lue teksti loppuun"-muotoon miten olet sen kokenut? Hyväksi vai huonoksi? Mitä mieltä olet siitä, että kommentteja valvotaan häiriköimisen varalta? Miten blogia voisi kehittää eteenpäin (esimerkiksi Facebook-sivuilla, yhteistyöllä tms)?

Paranneltavaa/kehittämistä/kritisoitavaa/muuta huomioitavaa? Kerro.

Kiitos palautteestasi!

Bannnerista sen verran, että se tulee kesän aikana muuttumaan ja tarkoituksena olisi katsoa millaisia ideoita voi toteuttaa siihen liittyen.

5 kommenttia:

 1. 1. Blogi on mielestäni pysynyt aika samalla tasolla siihen nähden millainen se oli aloittaessaan. Blogi ottaa erinomaisesti huomioon lukijat, heidän toiveensa ja ehdotuksensa. Alussa tekstien ilmestymistahti oli omaan makuuni liian nopea enkä meinannut pysyä perässä, mutta nykyisin tahti on hyvä.

  2. Kerrot paljon "faktatietoa" tai miksi sitä kutsutaankin, eli kerrot paljon esimerkiksi mangojen sisällöstä. Omasta mielestäni on piristävää, jos omaan blogiin on henkilökohtainen ote niin ettei se toimi pelkästään tiedon välittäjänä vaan jakaa myös kirjoittajan omia mielipiteitä. Olet hyvin toisinaan tehnytkin mielipidekirjoituksia tietyistä aiheista, mutta toivoisin niitä lisää.

  3. Itse en ole törmännyt viruksiin tai kuviin, jotka eivät toimi.
  Itse en kehottaisi panostamaan tulevaisuudessa oikeastaan muuhun kummemmin kuin tosiaan mikäli näet tarpeelliseksi suurentaa kuvia niin suosittelen suurentamaan koko kuvaa ja rajaamaan sitten halutun alueen, sillä venyttäminen saa helposti kuvan, sekä sitä kautta ulkoasun näyttämään epäsiistiltä.
  Blogisi ulkonäkö on kuitenkin yksi siisteimpiä näkemiäni, joten sen suhteen ei ole moitittavaa noin muuten. Blogista löytää kaiken haluamansa ja tekstit ovat helposti luettavia. Värimaailman kanssa kannattaa myös olla varovainen, sillä mikäli kirkkaita värejä on liikaa voivat ne sattua silmiin. Tällä hetkellä värimaailma on kuitenkin hyvin toteutettu, sillä kirkkaita värejä kompensoimassa on pehmeitä, melkein pastellimaisia värejä.

  Kommenttien valvonnasta en oikeastaan voi sanoa muuten kuin, että tiedän hyvin miksi monet bloggaajat näkevät sen tärkeäksi ominaisuudeksi. Mikäli häirintä on suhteellisen säännöllistä, olen itse sen puolella että se kannattaa pitää eikä itseäni haittaa, jos kommentit julkaistaan myöhemmin. Mikäli häirintä on kuitenkin loppunut kommenttien valvonnan myötä, voinee aina kokeilla jättää sen pois tietyksi ajaksi. Ainahan valvonnan saa päälle halutessaan kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. 1. Blogi on mielestäni mielenkiintoinen ja kiva. Harvemmin tulee lisäiltyä blogeja lukulistalle, joten blogin täytyy olla kiinnostava, jos minä sen listalleni lisään - blogisi on siis yksi niistä harvoista. Mielestäni kerrot asiat entiseen verrattuna kypsemmin tietyllä tapaa ja otat kiinnostavampia aiheita esille alkuun verrattuna. Mielestäni otat hyvin lukijat huomioon, aiheidenkin ilmestymistahti on sopivan säännöllistä.

  2. Toivoisin mielipidepostauksia enemmän. En niinkään ole kiinnostunut sen sijaan esittely- ja tietoiskupostauksista. Videoita toivon lisää. Niiden suhteen ei ole erityisiä toiveita, kunhan jotain videota! :) Toivoisin postauksiin enemmän sinun omaa mielipidettäsi asioihin. Tuot mielipiteesi kyllä ihan hyvin esille, mutta toivoisin sinun olevan sen esille tuomisen suhteen "rohkeampi". En tarkoita mitään silmille hyppimistä, vaan kertoisit enemmän mitä mieltä SINÄ olet.

  3. Linkit ja kuvat ovat toimineet normaalisti. Kommenttien valvonta on mielestäni ihan ok, eikä se ainakaan minulle ole ongelma. Minusta saat valvonnalla saat tarkastettua viestit ennen niiden päätymistä mihinkään ja ennen kaikkea näet viestit kätevästi blogin hallintapaneelissa, joten uusia viestejä ei tarvitse kaivella sähköposteista yms.

  Mielestäni blogi on hyvin sinun tyylisesi, enkä siihen edellä mainittujen seikkojen lisäksi oikeastaan toivo sen kummempia muutoksia. Tiivistettynä toivoisin lisää mielipidepostauksia, enemmän omaa mielipidettäsi asioihin ja videoita toivon lisää. Postaustahti on minulle sopiva.

  VastaaPoista
 3. Toivoisin enemmän mielipidekirjoituksia ja vähemmän esittely- ja tietoiskupostauksia, sillä ainakin toisinaan esittelemäsi jutut ovat ihan itsestäänselviä ja noin muutenkin vähän puuduttavaa lukea. En esimerkiksi pidä mangojen juoniselostuksista vaikka niistä voi hyötyä ollakin. Niiden selostus on kuitenkin vähän hankalaa luettavaa eikä juuri kiinnosta.

  Sitten ulkoasusta sen verran että älä venytä kuvia, kuvien venyttäminen ei näytä yhtään hyvältä. Ja sellainen pieni huomio että tuo "Liity lukijaksi" kuva on liian räikeä ja turhan paljon muokattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva pitäisi itse asiassa muuttaa, joo. Kiitos palautteestasi.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.