keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Weedin 47. osa

Kysy- ja palauteosioon ilmestynyt toivepostaus Weedin 47. osasta.

Manga alkaa Venäjän sotakoirien ja Ohun sotureiden taistelun jatkumisella. Ohun sotureista Akame, Ken ja Kurotora pärjäävät hyvin taistelussa. Musashin ja Jaguarin kimppuun hyökkäillään rajusti. Gin on valmis taistelemaan Victorin kanssa, mutta koira ei ole moksiskaan Ginistä. Gin saa sen sijaan tapella alaisten kanssa ja hän iskeytyy maahan. Victor hyökkää ja Akame sekä Kurotora näkevät tämän, mutta ovat itse niin pahasti jumissa etteivät pääse auttamaan. Joku juoksee kuitenkin väliin.

Juoksija paljastuu Teruksi ja Gin yrittää päästä Victorin lähettyville. Alaiset iskevät niin Kyoshiroa kuin Giniä. Akame pääsee vapautumaan ja hyökkää Victorin kimppuun koiran kanssa maassa pyörien. Myös Musashin ja Tesshinin taistelemista näytetään.

Sillä välin Hidetoshi ja Daisuke ovat ajelemassa. Eräs koira juoksee tien yli ja herrat pysähtyvät katsomaan sen suuntaan huomaten lisää koiria juoksemassa. Etunenässä juoksee muun muassa Weed, GB, Hiro ja Rocket. Vähän ajan päästä he alkavat olla lähellä muita rotkoon joutuneita.

Bozlef höykyttää erityisesti Jeromea ja Jaguar yrittää raivata tietänsä Bozlefin luo. Kyoshiro saa lennätettyä koiran sivuun ja Musashi tyrkkää Bozlefia kauemmaksi Jaguarin hampaisiin. Jaguar heittäytyy, yhä Bozlevista kiinni pitäen, kallion seinämää päin. Bozlevin pää aukeaa iskusta ja hän kuolee siihen paikkaan. 

Victor riepottelee Giniä ja heitttelee häntä. Koirat painivat ja muut paikallaolijat huomaavat kaksikon takaa pilkottavan tumman hahmon. Se on Maxime, jonka ilmestyminen keskeyttää taistelunkulun. Tässä vaiheessa mangaa näytetään Weedin poppoon juoksemista ja Hidetoshin sekä Daisuken säntäilyä. Hidetoshi on hävytön, kun pysähtyy polttamaan tupakkaa ja on jättää Daisuken matkasta.

Seuraavaksi Victor ja Maxime alkavat taistella verisesti. Kyoshiro nähdään jälleen kerran potkimassa kiviä Victorin naamalle ja ilmeisesti kaksi muuta Victorin omaa alaista yrittää estää johtajaansa. Tämän jälkeen yhä useampi koira alkaa taistella. Lydia menee veljensä luokse ja jatkaa tovin kuluttua taistelua. 

Hiro ja Mel juoksevat lauman kärjessä ja huomaavat pysähtyessään tuonempana juoksevan Aramin porukan. Weed ja muut alkavat olla lähellä rotkoa, jossa Musashi taistelee kehumisen arvoisasti. Gin lähtee tekemään ZTB:tä Victoria päin. Välissä olevia koiria loukkaantuu, mikä hämmästyttää Victoria. Hidetoshi ja Daisuke huutelevat lähettyvillä ja koiria juoksee heidän ympäriltään. Victorin alaiset tarrautuvat Ginin raajoihin kiinni ja Victor tarraa Ginin kurkkuun. Juuri kun Victor on nostamassa Giniä ylöspäin Weed juoksee rotkoa alaspäin. Weed hyökkää Battougalla, joka tosin menee ohi kaksikosta. 

Manga päättyy siihen, kun Hiron poppoo ilmestyy rotkon toisesta suunnasta.

1 kommentti:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.