tiistai 10. kesäkuuta 2014

Orion 29

Edellinen osa päättyi arvailuihin siitä, kuoliko Yamabiko vai ei.

Manga jatkuu suoraan tästä kohtauksesta ja Yamabikon kaulassa olevat haavat näyttävät pahoilta. Näky saa Siriuksen ja Orionin huolestumaan hänestä. Masamune säntää suoraan Weedin kurkkuun, mutta Weed osaa varautua siihen samalla tavalla. Kumpikin kierähtää ympäri lumeen toisista kiinni pitäen. Maassa olevan Masamunen niskaan tarttuu Sanada, raajaan Jerome ja korvaan Kyoshiro, jotka riepottelevat koiraa ympäriinsä. Kyoshiro onnistuu puremaan puolet Masamunen korvasta.

Jerome suutahtaa Masamunen puheille ja hyökkää tämän kimppuun. Yamabiko keskeyttää tilanteen huutamalla, ettei halua nähdä veljensä kuolevan. Myös Akame pitää Matheusta otteessaan ja Bonilla on täysin samanlaiset tuntemukset isästään kuin Yamabikolla veljestään, jolloin Akame päästääkin irti. 

Muut paitsi Orion etääntyvät Masamunen luota ja Kyoshiro kysyy Weediltä mitä heidän pitäisi tehdä. Weed vastaa ettei mitään, josta syntyykin sanasotaa. Koirat kääntyvät katsomaan ja huomaavat Orionin hyökkäävän Masamunea kohti ZTB:lla. Weed säntää väliin ja ihmettelee mitä hänen poikansa tekee. Ohun soturit eivät nimittäin menettele Orionin tavoin. Orion muistelee miten Masamune määräsi poppoonsa tappamaan Izoun perheen. Weed estelee poikaansa hyökkäämästä ja pitää lopulta aloillaan maassa, kunnes Weed antaa Orionin lähteä. Orion pitää kaikkia idootteina ja lähtee juoksemaan kyyneleisiin purskahtaen. Mutta Bon ja Sirius pyytävät häntä odottamaan. Akakamakiri ja Andy tulevat Orionia vastaan ja Izou juoksee ylhäältä ryhmänsä luota alas vierelle. 

Orionin tekemä ZTB alkaa vaikuttaa Masamuneen, suusta sinkoutuu verta. Masamune päättää tehdä itsemurhan ja rupeaa avaamaan mahaansa, vetämään suolia ulos. Gennai ihmettelee mitä hän tekee ja muut Ohun soturitkin juoksevat alas. Hetken päästä Masamune on kuollut. Yamabiko katselee kyynelehtien kuollutta veljeänsä. Sirius nappaa huivin ja peittää ruumiin sillä. Hän puhuu Yamabikolle Masamunessa olleen pahuutta, mutta olleen silti Yamabikon veli.

Bon menee isänsä luokse ja pyytää kaikkia kuuntelemaan, miten epäreilulta tilanne tuntuu hänen isäänsä ajatellen. Matheus yrittää puhutella poikaansa puolelleen isyydellään, mutta Bon ei pidä häntä isänään. Tästä muut yrittävätkin puhua Bonille. Matheus nousee ylös ja yrittää tehdä Masamunet, mutta epäonnistuu kun Sanada ei salli sitä. Matheus ihmettelee Sanadan suhtautumista, joka selittää sen olevan Ohun mahdollisuutta.

Hetken päästä Kenshin saapuu paikalle kannettuna. Hän ei olekaan kuollut.

Puheiden ja jutteluiden jälkeen Matheus lähtee joukkonsa kanssa. Bon seuraa tätä tilannetta ja kaipaa isäänsä. Hiro lähtee etsimään kadonneita pentuja, jotka ovat löytäneet kuolleen ruumiin. Hiro jahtaa Orionia pentujensa kansa ja Orion piiloutuu Crossin taakse. Reika ottaa miehensä rinnuksista kiinni ja painaa tämän maahan. Go Reika!

Matheus kävelee joukkonsa kanssa ja kaatuu maahan. Akame, Toshimitsu ja Tsukikage tarkkailevat tilannetta ylhäältä käsin, kunnes häipyvät melko pian. Matheus toivoo Ohun joukon pitävän huolta Bonista.

Rocket uiskentelee joessa, josta Gennai käy hänet noutamassa. Kawasemi on tehdä samoin, mutta Orion ehtii hypätä vedestä rannalle. Muu poppoo saapuukin Rocketin ympärille. He juttelevat pääosin tapahtuneista. Cross alkaa valoittaa tarinaa hänestä ja Sanadasta, joka tapahtui 10 vuotta sitten. Ben toi haavoittuneen salukin Sanadan luokse. Ben pyytää Sanadaa huolehtimaan Crossista ennen kuin hän lähtee. Crossin tila paranee ja Sanada huolehtii hänestä. Ben käy myöhemmin heidän luonaa ja on tyytyväinen, kun naaras voi hyvin. Koira joutuu pian lähtemään omistajansa luokse ja Cross jää huutamaan Benin perään. Sanada estää naarasta lähtemästä ja vähitellen Cross alkaa huomata tuntevansa jotain Beniä kohtaan..

Lopussa koirajoukko hyökkää Kenshinin porukan niskaan.

Yksi spoilerikuva. Kuvan katsominen omalla vastuulla!

5 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mut siis osaatko japania vai mite "suomennat" nää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tarkempia tietoja saan yksistä englanninkielisistä juonitiivistelmistä. Muuten en osaa japania, kuvalukemalla pärjää ja jos tunnistaa esim. hahmojen nimiä.

      Poista
  2. Voisitko ottaa lisää kuvia Masamunen itsemurhasta? Olisi kiva nähdä kohtauksesta lisää kuvia. :)

    VastaaPoista
  3. Yyyyh Masamune ;u; Minä toivoin että mokoma selviäisi.
    Kiinnostavaa kuulla Orionin ja Weedin erimielisyyksistä.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.