tiistai 27. toukokuuta 2014

Ylistystä kerrakseen

Olen jäänyt toteamaan, miten fandomin puolella tapahtuu aivan liian vähän kehumista ja hyvän palautteen antamista toisille faneille. Näin ollen halusin jakaa sitä parille ihmiselle syystä tai toisesta. Miksei vaikka kaikkia voisi kehua mikäli ihmisiä tuntisi edes vähän paremmin ja joista olisi tullut täten muodostettua jonkinlaisia käsityksiä.

Tarkoituksena ei ole suinkaan muita kehumalla kerjätä itselleni kehuja, joten pois se minusta.

Uru
Uru kuuluu ilman muuta miellyttävimpiin ihmisiin, keitä olen tavannut ja syy piileneen hänen persoonassaan. Uru on hyväntahtoinen, asiallinen ja omaa oikeanlaisen suhtautumisen asioihin. Hänen mielipiteistään johtuen olen juuri saanut huomata, että asioilla on monta puolta. Uru osaakin esittää asioita niiden oikealla laidalla, jolloin hyvä henki välittyy.
Uru on tehnyt merkittävästi Gingan eteen: vaikuttanut GNG:n suomimangan etenemiseen, luonut mahdolliselle Orion tai Weed animelle adressin sekä kuljettaa postilaatikkoihimme ainutlaatuista keräilytavaraa. Tällaista työtahtia pitää vain ihailla ja arvostaa.
Ihailen Urun kykyä kirjoittaa ja ilmaista mielipiteitään ja pidän sitä mielenkiintoisena, miten Uru onnistuu yllättäämään kerta toisensa jälkeen aivan uusilla faktoilla/pohdinnoilla/näkökulmilla joita ei voi aavistaa etukäteen. Mutta pitäneen neitiä kehua erinomaisesta huumorintajusta ja hyvästä suosikkihahmosta, Hougenista.
Minulle Uru on tajunnan räjäyttävä persoona ja sitä käsitystä lisää se, miten Uru on kestänyt roolinsa paineita hyvin.

Äffä
Äffä alias kaimani on merkittävästi vaikuttanut omilla mielipiteillään omaan fanitukseeni. Kaimani mielipiteistä ryhdyin nimittäin ensimmäisiä kertoja miettimään Gingan toista puolta. Sitä miten voisin löytää sieltä arvoja, omia näkemyksiä ja merkityksellisyyttä elämään. Siitä muutoksesta, jos mistä olen kiitollinen ja se selittää yhdellä tapaa oman faneuteni jatkuvuutta.
Äffä on ruokkinut minussa sitä puolta, että ajattelen Gingaa automaattisesti eri asioissa tai löydän sen niistä tavalla tai toisella, jolla on on ollut melkoisen lähentävä ja hullutteleva vaikutus.
Äffällä on myöskin erinomainen huumorintaju ja Pinkkinuoli on fandomimme parhautta. Arvostan kaimassani sitä, miten hän yrittää ajaa fanien ja Gingan asioita eteenpäin yhdistyksen muodossa. Tärkeänä tulee myös Äffän selkäranka ja halu selvitellä asioita.

Anttu
Anttu löysi jokunen aika sitten Gingan uudelleen ja siinä samalla hän toi bloginsa kautta ilmi uusia asioita ja suhteensa kehittymistä. Sitä minulla on ollut ilo seurata ja Hopeatiikerin kautta moni on päässyt sisälle näihin asioihin.
Voisin pitkälti kehua Anttua juuri samasta hyväntahtoisuudestaan ja olen monta kertaa huomannut Antun avuliaisuuden sekä sen miten paljon hän ottaa ihmisiä huomioon, välittävästi.
Anttu on uskomaton piirtelijä ja graafisesti lahjakas, kun pelkästään katsoo allekirjoituskuvia tai bannereita.

Houndy
Mikäli minulla on ollut ongelmia tekniikan tai foorumin suhteen, Houndyn puoleen on voinut kääntyä ja apu/tieto on ollut ajankohtaista sekä ammattimaista.

Nuoret ja uudet fanit
Uusilla ja nuorilla faneilla on se ihana vaikutus, että näen heissä itseni ja kuin uudelleen sen, millaisia ne Gingan ensimmäiset ihanat hetket olivat. Samalla olen voinut intoilla sarjasta sellaisten kanssa, jotka ovat faneuden jatkeita ja antaa itsestänikin jotain.

Heru
Heru on varmaan miljoonakolmesataatuhattakaksisataaviisikymmentäneljä kertaa auttanut minua koodaamisessa, oli kyse sitten foorumista tai blogista. Täytyy sanoa, että se helpottaa mielettömästi omaa elämääni kun on joku jolta kysyä näitä asioita. Eli ei tarvitse pelätä blogin kaatumista tai asioiden olevan mahdottomia sen takia ettei tässä yhteydessä osaisi koodata. En voisi ajatellakaan kenenkään muun palvelleen ja auttaneen minua niin hyvin kuin Herun, joten kiitos siitä. Ennen kaikkea pidän hienona yhteistyön jatkumista vielä roolipelaamisenkin jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana teksti! Tämä oli aivan superhienoa lukea, varsinkin Urulle osoitettua ylistystä lukiessani huomasin monia asioita, jotka olivat kokoajan olleet olemassa, mutta joita en osannut pukea sanoiksi. Juurikin se, miten loistavaa tekstiä hän tuottaa huumorintajusta puhumattakaan.

    Olen myös samaa mieltä kaikista muista, Houndyyn törmäsin ensimmäisen kerran Kaksoissolassa, mutta hänhän pyörii ympäri nettiä kuin mikäkin internet velho. Houndy on käsittämättömän taitava tietotekniikan saralla ja välillä tuntuu ettei ole mitään mistä hän ei tiedä :D

    Loistavaa myös huomata, miten joku on oikeasti seurannut joitakin ihmisiä alusta asti. En arvannut, että kauheankaan moni muistaisi, että pidin "taukoa" Hopeanuolesta monen monta vuotta lapsuuteni jälkeen.

    Et kerjää kehuja itsellesi, mutta pakkohan nyt on minunkin mainita sinusta saamani kuva:
    Ensimmäisiä mielikuviani sinusta tuli ehdottomasti Kaksoissolassa, kun aktiivisesti riensit auttamaan muita, jos jollain oli jotain kysyttävää. Aktiivisuutesi on ollut muutenkin paljon esillä: olet jatkuvasti ajan tasalla ja keksit aina jotakin mielenkiintoista sekä uutta ja otat huomioon sellaisia asioita, joita ei ole tullut edes ajatelleeksi. Kiinnität erityistä huomiota esimerkiksi uusimpiin bloggaajiin ja kannustat heitä, mikä on aina hyvä juttu.
    Ja vielä viimeiseksi: olen pistänyt merkille, että olet nöyrä, mikä on tosi hieno piirre ihmisessä. Sellainen, joka antaa enemmän kuin ottaa vai miten sitä kuvataankaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Jää sanomattomaksi, mutta nöyrästi kiittää ja kumartaa*

      Poista
  2. Jos minulta kysytään, niin ylistyksen arvoisia nimiä ovat minusta kaikki, jotka ovat olleet kilttejä ja auttavaisia muita kohtaan. Tällaisia nimiä ovat mm. Uru, Äffä, Houndy ja sinä itse, Kiatsu. Vilpittömyys, auttamisenhalu, nöyryys ja aitous ovat seikkoja, joita pidän hyvin tärkeinä ja jollaisia arvostan. Lisäksi se, että on rohkaiseva ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti, eikä suosi ketään, on minusta tärkeää. Mainitsemani ominaisuudet toteutuvat ehdottomasti mainitsemieni henkilöiden kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä olen samaa mieltä.

      Täytyy sanoa, että ihmisten tunteminen vaikutti siihen miten kirjoitin. Eli jos olin vähänkin epävarma niin en uskaltanut sanoa henkilöstä x hyvää, koska en ollut itsekään varma ymmärtäisikö henkilö asiani oikein.

      Mutta tosiaan kaikilta löytyy näitä hyviä piirteitä ei pelkästään tässä ylistetyiltä ihmisiltä.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.