keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Erot animeen (Weed, neljäs osa)

Eroavaisuuksia sarjasta alkuperäisen version pohjalta perustuen Weedin neljänteen osaan.

Taistelu Kaibutsun kanssa jatkuu
Kaibutsu on odottanut rotkon toisella puolella, kun Ohun soturit ovat todistaneet oman soturuutensa hyppäämällä rotkon yli. Weed on etunenässä hyökkäämässä, mutta hirviön hampaat läpäisevätkin Jeromen lihan. Smithin käskyllä on positiivista vaikutusta GB joka ei ole mangassa niin pelkurimainen. Englanninsetteri on jopa saanut rinnalleen useampia hyppykumppaneita, kun animessa ne olivat Kenin ja Kagetoran rinnalla.
Kaibutsu pakenee Torahampaalle kun animessa Weed ja muut menivät linnakkeen luo suoraan rotkon hyppäämisen jälkeen.

Sasuke törmää Giniin, Johniin ja Akameen
Sasuke lähtee seuraamaan Giniä luullessaan koiraa Weediksi. Animessa Ginin joukko törmää Hookkiin ja pelastaa sen Neron kätyreiltä. Kohtauksessa shiba antaa kolmikolle tietoja liittyen Sakuran liikkeisiin, jolloin esimerkiksi ympäristö on tässä versiossa erilainen.

Hougenin näyttäytyminen ensimmäisen kerran
Nero kertoo johtajalleen Ginin ryhmän nöyryttäneen häntä, johon Hougen vastaa repimällä uroksen jalat irti ja virtsaamalla Neron päälle. Animessa Hougen viiltää Neron kurkun auki ja jo tässä vaiheessa Weed ja hänen ystävänsä ovat ehtineet kaataa Kaibutsun.

Northin kuolema
Mangassa Jerome kertoo hieman tarkemmin teknikkastaan tappaa Kaibutsu: ammattitappajat asettuvat aukon suulle. Robert iskee oikeaan jalkaan, Rocker vasempaan, Heuler hyökkää ylhäältä ja Jerome puree valtimon poikki.
North lähtee johdattelemaan Weediä Torahampaaseen ja hän ei huomaa pimeydessä edessään kyhjöttävää hirviötä. Kaibutsu tappaa Northin hetkessä: tässä versiossa pään repimällä ja animessa viiltämällä kurkkuun.
Weed ja Kaibutsu näkyvät hetken ajan suuaukolla, mutta putoavat Torahampaan uumeniin. Ken ja Kagetora lähtevät auttamaan. Kunnes Smith korjaa voiton kotiin.

Reika ja Ginin auttaminen
Manga on hieman nopeuttanut tilannetta sillä se ei näytä Reikan ensin törmäävän Giniin ja muihin ulkosalla. Vaan Reika kuskaa niille ruokaa tietäen piilottelemisen seuraukset. Mutta naaraan isän taustaa on silti valoitettu samalla tavalla. Tässä vaiheessa muut Hougenin alaiset ovat huomanneet koirat kun animessa Rocketin veljekset  hoksasivat sen. Näemme siis uuden hahmon Gonin.

Smithin kuolema
Smithin kuolema on siitä erilainen, että Ohun soturit ehtivät jutella koiran kanssa vielä viimeisillä hetkillä. Hämmentävänä asiana tulee mm. Smithin sanat: "Tein sen, mikä oli pakko.. en pettänyt omiani tarkoituksella.. Gin, minä Smith.. en koskaan lakannut olemasta taistelutoverisi.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.