torstai 3. heinäkuuta 2014

Weedin 53. osa

Palauteosion puolella oltiin kiinnostuneita Weedin 53. osasta ja mangan tapahtumista.

Ensimmäiset sivut alkavat sillä kun Weed juoksentelee teiden ja muiden polkujen halki. Koira törmää puun takana nötköttävään Dennyyn, joka on pahoin haavoittunut sillä hän joutui taistelemaan hybridikarhun kanssa ja menetti sen seurauksena osan oikeasta takajalastaan.
Tähän väliin näytetään miten koiria matkustaa rekassa ja miten sieltä esiin pomppaavat mm. GB, Kyoshiro ja Sasuke.

Matkatessaan Weed on tullut miettineeksi Kotetsua ja Koyukia, jotka juttelevat Ligerin kanssa. Liger on erityisen katkera poppoonsa kanssa siitä, että Tom meni kuolemaan karhujahdissa. Itse asiassa Kotetsu ja Koyuki juuri löysivätkin koiran ruumiin. Pian sen jälkeen Liger alkaa kertoa taustoistaan, joissa viitataan erityisesti hybridikarhuihin ja metsästämiseen.

Weed on pysähtynyt Dennyn kanssa kuuntelemaan ääniä. Matkan on tarkoitus jatkua Ninomiyan luokse, jossa Denny hoidettaisiin kuntoon. Välillä matkaaminen ei suju ihan leikiten, jolloin Weedin hermot joutuvat koetukselle. Ligerin joukko sekä Koyuki ja Kotetsu tulevat kaksikkoa vastaan. Mutta sen jälkeen Weed oikaisee omille teilleen Dennyn kanssa. Weed jättää koiran Ninomiyan luokse, jossa on myös muita metsästyskoiria.

Äänet pysäyttävät Ligerin porukan ja ei mene hetkeäkään kun hybridikarhu ilmestyy. Liger pitää Koyukia aloillaan ja karhu pirstaloi puita. Huomio kiinnittyy johonkin mustaan tulokkaaseen, joka hyökkää suoraan karhun kuonoon ja hyökkäilee muutenkin taidokkaasti. Hahmo saa mm. revittyä karhun silmän irti, jolloin muut lähtevät pedon perään. Taistelija on ollut Jerome ja myös Lydia kulkee mukana. Koirat yrittävät pysäyttää karhua ja Liger on saanut päähänsä verisiä vammoja. Jerome liittyy uudelleen taisteluun, kunnes joku vetää karhulta anturoita irti. Weed.

Karhu tallaa entisestään ja riehakkaammin koiria. Liger yrittää raahata itseään Weedin, Jeromen ja Lydian luo. Lopulta koirat kantavat haavoittuneita selässään muualle ja käyvät pyytämässä ihmisen apua.
GB ja muut ovat päässeet samoille alueille, jossa taistelua on käyty. Koirat menevät matalaksi huomatessaan karhun suoraan edessään ja vieläpä syömässä. Kyoshiro ja muut lähtevät taistelemaan karhua vastaan. Tässä välissä muita koiria hoidetaan kuntoon.

Rocket juoksentelee metsässä ja huomaa vesistön pinnan kuplivan. Hybridikarhu tulee veden alta ja käy kiinni krokotiiliin. Ne painivat vedessä ja vielä hetken maalla, kunnes karhu lähtee livohkaan. Rocket lähtee myös eri suuntaan. Kyoshiro ja muut törmäävät pian Jeromeen, Weediin ja Rockettiin. Koirat palaavat takaisin vesistön luokse ja löytävät krokotiilin maasta, jota ne alkavat syödä.

Manga päättyy siihen kun Ninomiya ilmestyy lähettyville metsästyskoirien ja aseensa kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Olenkin odottanut tätä =) Sillä olen kiinnostunut Dennysta ja 53 on lempimangani.
    Kiva, kun jaksoit tämän väsätä!

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.