keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Animen ja mangan erot (GNG, osa 6)

Hopeanuolen kuudes osa on paikoin animea seuraava, mutta mukana on jokunen eri yksityiskohta tai seikka.

Irtonainen Igan pää
Ginin seurattua Igoja käytävää pitkin ulos alkaa selvittely siitä, kuka Gin on. Mangassa tämän jälkeen Igat lähtevät juoksuun ja yksi koirista saa päähän kuolleen toverinsa pääkallon. Kogat ovat heittäneet tämän irtonaisen Igan pään ja puissa oleviin Kogiin katsoessa voi huomata, että Kurojaki ei ole mukana osallistumassa tähän taisteluun kuten animessa.

Hayaton ansakuoppaan juokseminen
Kun Igojen ja Kogien taistelu yltyy Hayaton isoveli käskee Hayatoa juoksemaan animessa 150 metriä, kun mangassa on puhuttu 30 askeleesta. Suunta on silti täysin sama, auringonlasku. Mutta mangassa puhutaan aamuauringon puoleisen vuoren suunnasta.

Kurojakin ulkonäkö
Mangassa olevalla Kurojakilla on kaulapanta ja harja ei ylety niin pitkälle kuin animessa eli jopa niskaa pitkin.

John
Mangassa kun John törmää Igoihin ja näitä takaa-ajaviin Kogiin valittelee saksanpaimenkoira kun tarpeita ei saa tehdä rauhassa. Myöskin animessa John käy käsiksi kahteen Kogaan, muttei niin haavoittavasti. Mangassa koiran hampaista saa vain yksi ja nähtävästi uhri kuolikin Johnin puheista päätellen.

Hyena
Animessa ei ole ollenkaan kohtausta näiden tapahtumien jälkeen, jossa Hyena raahaa Igojen ruumiita luolaan Kogien patistamana. Ja itse asiassa tässä kohtaa John törmää Hyenan ensimmäistä ketaa, kun animessa hän löysi Hyenan vakoilemasta. John ärhentyy ja tappaa muutaman Kogan, kun he eivät toimi koiran ohjeiden mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.