maanantai 3. maaliskuuta 2014

Yoshihiro Takahashin osoite

Ulkomaalaisen foorumin viestiin pohjautuva aihe, jossa on Takahashin osoitetta eri muodoissa. Osoite löytyi Business Jump lehdestä, ensimmäisestä osasta sivulta 235.

Osoite (kanjeilla)
〒101-8050
東京都千代田区一ツ橋2-5-10
集英社ビジネスジャンプ編集部気付
高橋よしひろ様
JAPAN

Osoite (ilman Takahashin nimeä)
 〒101-8050
東京都千代田区一ツ橋2-5-10
集英社ビジネスジャンプ編集部気付
JAPAN

Osoite (romaji)
101-8050 Tokyo-to Chiyoda-ku Hitotsubashi 2-5-10
Shueisha Publishing Co., Ltd. henshuubu
Takahashi Yoshihiro
Japan

Osoite (ilman Takahashin nimeä)
Hitotsubashi 2-5-10,Chuyoda-ku,Tokyo 101-8050.Japan
The Shueisha Publishing Co., Ltd. business jump editorial department
Takahashi Yoshihiro

Jos tietokoneesi ei voi näyttää kanjeja niin alla on osoite suoraan Business Jumpista.

Loppuosa.








Kirjeen lähettäminen
Ota yhteyttä alueesi postiin sillä joillakin laitoksilla voi olla erilaiset edellytykset osoitteen kirjoittamiselle. Jos kirjoitat kanjeilla niin osoita kirjeen lähtevän Japaniin (alleviivaa, ympyröi tms.)

Jos sinulla on ongelmia kirjeen lähettämisessä, kokeile lähettää kirje ilman Takahashin nimeä.

Lisävinkkejä voit löytää täältä.

Takahashille kirjoittaminen
Emme ole varmoja miten hyvin Takahashi ymmärtää/puhuu/kirjoittaa englantia, jolloin asia kannattaa muistaa kirjoittaessa.

Hox// Koska kyseessä on englanninkielinen kirje niin osoitteet, selitykset jne. ovat jääneet siihen muotoon. En ole siis varma minkälainen vaikutus suomella tässä kohtaa olisi. Varmaan kuitenkin kannattavaa käyttää ulkomaille asioidessa hyödyksi englantia.

5 kommenttia:

  1. Minulla ei ole konkreettista käsitystä kyseisestä lehdestä, jolloin aiheeseen voi liittyä lipsumista.

    Muutama uusi lukijakin on tullut, joten kiitokset heille kiinnostuksesta. *rutistus*

    http://hopeanuolentomodachi.blogspot.fi/2014/02/nolottaako-osa-2.html
    - Valitettavasti menin sairastumaan ettei videon tekeminen puhumisen kannalta ole mahdollinen. Silti voitte vinkata jotain toivetta erikoisemmasta postauksesta blogin täyttäessä 30.3 - 2 vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noilla tiedoilla löysin kyllä oikean lehden. :o) Shin Gaidenit on julkaistu Business Jumpeissa ja Suruviestin viejien ensimmäisen osan aikana sivun alaosassa sivunumeron vieressä on tosiaankin tuo sama postiosoite. Joku on ollut todella tarkkana, kun on tuon huomannut.

      Ainakin käännöksestä päätellen kyseessä on kustantajan osoite ja osoite ilman Takahashin nimeä on tuo business jumpissa mainittu. Jos kirjoittaa kanjeilla, niin kirjeet joutuvat ko. lehden osastolle, mutta eiköhän posti kuitenkin Takahashille välitetä sieltä eteenpäin.

      Poista
    2. Hyvä tietää tarkempi varmuus tuosta paikkaansapitävyydestä. Ilmeisesti joku QianHou niminen huomasi tuon seikan kyseistä lehdestä.

      Poista
  2. Mielenkiintoista, että on noinkin monta "eri osoitetta" millä laittaa kirje menemään. Kieltämättä itseäni kutkuttaisi laittaa jonkin sortin postia menemään, mutta enköhän joskus laitakin.
    Kiitoksia tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kai tuossa on katsottu oikein varman päälle. Silloin kun Takahashi tuli ensimmäistä kertaa Suomeen, hänelle oli mahdollista lähettää fanikirje ja sellaisen tulin kirjoittaneeksi. Mutta olisi se jotain upeaa, jos voisi virallisemmin lähettää kirjeen Japaniin ja kenties saada vastauksen.

      Ollos hyvä. ~

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.