keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Erot animeen (Weed, kolmas osa)

Erot animeen sen kuin jatkuvat tällä kertaa eroavaisuuksilla Weedin kolmannesta mangasta. 

Mel ja Smith
Animessa kaksikko on tavannut jo aiemmin Weedin etsiskellessä tietä Ohuun. Alkuperäisessä versiossa Smith törmää kultaiseennoutajaan nähdessään terveysviranomaisten keräävän kulkoiraa talteen. Smith puuttuu tilanteeseen ja lähtee Melin kanssa pakomatkalle.

Kaibutsun hyökkäys & Daisuke
Aiemmassa osassa mainitsinkin muiden sotureiden näkevän Kaibutsun ennen ammattitappajia. Mittelön seurauksena Kagetora ja Ken putoavat rotkoon, kun Weed ja GB jäävät ylhäälle hirviön kanssa. Siinä vaiheessa Daisuke tekee tulojaan paikalle ja Kaibutsu on hyökätä ihmisen kimppuun, kunnes helikopteri keskeyttää tilanteen.

Sen jälkeen Weed ja GB joutuvat uudelleen tekemisiin ihmisten kanssa.

Smith kertoo kaksoisolennoista kalliolla
Kagetoran ja Kenin selviydyttyä pudotuksesta, kaksikko matkaa tutulle kokoontumispaikalle jossa Smith jo odottaa. Eroavaisuutena tulee Tokimunen kuoleman laita, sillä animessa koira kuoli Kaibutsun hampaiden kautta ja Smith tuli myös itse hautaamaan kaksoisolentoa. Animesta poiketen Weed ei saa toistaiseksi tietää kaksoisolennoista.

Neron & Ginin kohtaaminen
Gin etsii Sakuraa Hida-vuoriston puolella Akamen ja Johnin kanssa. Kolmikko päätyy tappeluun Neron kanssa, jonka jälkeen naaraan etsinnät jatkuvat.

Ammattitappajat
Tokimunen hautaamisen jälkeen Weedin porukka huomaa kalliolla nyhjöttävät ammattitappajat. Mangassa joukko huomataan melko pian GB:n ja Weedin saapumisen jälkeen. Tosin tässä versiossa Smith uskaltaa käydä ammattitappajien päälle ja niin yrittävät mm. Ken ja Weedkin. Jeromen tarina Kaibutsusta on paikoin samanlainen paitsi siinä ilmenee tutkimuskohteen johtajan karu kohtalo ja miten saksanpaimenkoira sai todistaa Ginin ja Demonin taistelua. Animessa Weedin ylipäällikkyys paljastui rotkon hyppäämisen yhteydessä.

Lopuksi näytetään Benin ja Crossin elämää tarkemmin Yamanashissa. Lisäksi rotkoon syöksyminen on erilaisempaa, kun Kaibutsu odottaakin toisella puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.