torstai 6. maaliskuuta 2014

Takayuki Miyauchin esiintyminen videolla!

Ajattelin jakaa teidän kanssanne alla olevan Youtuben aarteen, jossa lauletaan GNG:n tunnuskappaletta livenä. 

Takayuki Miyauchin vierellä esiintyy Yoshiyuki "YOFFY" Wada, joka on Psychic Loverin vokalisti. Video on ilmeisesti peräisin jonkinlaisesta televisio-ohjelmasta nimeltä Anipara Ongakukan, jota Hironobu Kageyama, Masaaki Endoh ja Psychic Lover juonsivat. Eli Miyauchi oli ainoastaan vieraana ohjelmassa, jossa esitettiin animeiden tunnuskappaleita.



Esitys nostattaa mielettömät nostalgian tunteet esiin ja Takayuki Miyauchin suoritus on järisyttävän uskomaton. Myöskin muu bändi teki suurta kunniaa Hopeanuolelle omalla panostuksellaan.

Inhoan itse henkilökohtaisesti livevideoita niiden huonolaatuisuuden takia. Mutta tätä tulee katsottua ja kuunneltua useita kertoja. Esityksen jälkeen Miyauchi alkaa tuntua selkeästi konkreettisemmalta Gingaa ajatellen mitä arvostan suuresti. Siitä johtuen olenkin äärimmäisen kiinnostunut siitä, miten herra oikein lähti Hopeanuoleen matkaan.

Suuri kiitos Ruhjeelle videon jakamisesta Youtubessa.

3 kommenttia:

  1. Yllätyin siitä, että löysin tietoa toiseen artistiin ja itse videon taustaan liittyen. Niihin pohjana olen käyttänyt mm. DeltaSilver88 kommentteja ja omia selailujani, jos jotain kuulumatonta aiheeseen löytyykin.

    VastaaPoista
  2. Muistan, kun joskus pari vuotta sitten selaisin GingaBardin keskusteluja ja siellä oli keskustelua tästä videosta. Olin jo ehtinyt unohtaa koko videon kun en yleensä kuuntele mitään GNG-musiikkeja YouTubesta tai muutenkaan.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.