perjantai 31. tammikuuta 2014

Animen ja mangan erot (GNG osa 3)

Katsaus Hopeanuolen kolmanteen osaan ja sen mahdollisiin eroavaisuuksiin animen kanssa. Juoni on kulkenut nyt paikoin samaa matkaa, mutta muutamissa asioissa lähdetäänkin eri teille. Kertokaa toki jos löydätte muita erovaisuuksia.

John on karhun perässä sateella
Mangassa John jatkaa vielä karhun perässä juoksehdintaa vaikkei sää olekaan oivallinen metsästämiselle. Hidetoshi ja muut näyttäisivät seuraavan perässä Johnin monistaessa itseään karhun edessä. Syy miksi tätä ei ollut animessa johtunee varmaan keskittymisestä Daisuken ja Ginin kuvaamiseen. Ajoitus on animessa erilaista ja miehet lähtevät saksanpaimenkoiran perään vasta sateen lakattua.

Karhun raadon tutkiminen ja villikoirat
Alkuperäisessä versiossa Hidetoshilla näyttäisi olevan hieman enemmän väkeä mukanaan (voin tosin olla väärässä) raatoa tarkasteltaessa. Villikoirat näytetään myös kohtauksessa ensimmäisiä kertoja kun Hidetoshi ja John eivät aiemmin huomanneet niitä.

Daisuke huomaa Gohein
Kuunnellessaan sisällä pidettävää kokousta Daisuke huomaa Gohein kulkevan kauempana. Animessa Daisuke menee ikkunan kautta sisään ja ukko käyttää ovea (kuten mangassa). Kohtauksessa miehen tilanne näyttäisi myös olevan eri jalkojen kannalta: hän ei kaadu kun on saanut jalankorvikkeen.

Daisuke ja Gin kohtaavat Mosan
Kokouksen jälkeen kaksikko lähtee padon luokse kalastelemaan ja säikähtää yllättäen ilmestynyttä karhua. Gin ja Daisuke hyppäävät veteen ja hetken päästä menevät metsälle jousen kanssa. He näkevät kuolleita koiriakin matkallaan.

Ennen mangan päättymistä voi huomata Ginin seuraavan villikoiria äänen pohjalta kun animessa koira haistaa jotain outoa. Isä ja muut alkavat olla lähellä.

1 kommentti:

  1. Kohtausta jossa Daisuke vaihtaa kelkkansa pyssyyn ei näytetä ja myös Daisuken isä tylyttää poikaansa vuorilla käymisestä.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.