tiistai 7. tammikuuta 2014

Nostalginen mainos Hopeanuoli videoissa

Julkaistuissa postauksissa näyttäisi olevan nyt kolminumeroinen luku eli tämän postauksen myötä koossa on sata kappaletta. Jollei blogin alkupäästä olisi tullut poistettua muutamia postauksia olisi se tapahtunut aiemmin.

 

"Onko jano? No onhan teillä vettä kotona! Nyt muutetaan vesi virvoitusjuomaksi. Poreilevaa pöytävettä. Kolaa, appelsiini, päärynäh.. Viisitoista eri makua! Kuplivia juomia! Soda Stream muuttaa veden virvoitusjuomaksi!"

Kuulostaako tutulta?

Jotkut eivät välttämättä tiedä yllä olevan mainoksen esiintyvän mm. Hopeanuoli videoiden (ja muiden lastenpiirrettyjen)  yhteydessä 80-luvulla mikäli Hopeanuoleen on tutustunut levyjen kautta.

Mainokseen liittyen minulla on hyvin lämpimiä muistoja. "Kolaa, appelsiini, päärynäh" tuli ainakin eniten hoettua valmistautuessamme katsomaan Hopeanuolta sisarusten ja kavereiden kanssa.

Mielenkiintoista miten Hopeanuoli video (omien tietojeni mukaan 2) sai tällaista materiaalia mukaan. Harmi ettei sitä ole enää mukana noissa nykyisissä levyissä uusia sukupolvia ajatellen. Mutta onneksi tällaisia asioita on mahdollista siirtää eteenpäin.

11 kommenttia:

 1. Eih, muistan itse tuon mainoksen! :D En kyllä kuollaksenikaan muista missä olen sen ensimmäisen kerran nähnyt, mutta muksuna kuului "suosikkimainoksiin" XD En tiedä miksi, mutta jotenkin siitä tuli aina sellainen kiva olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja samanlainen fiilis lienee vanhempanakin. :'D

   Poista
 2. Eikä! Tuo on tuttu mainos! :D Vastaavia löytyy monista VHS:ien lopuista sekä nauhoitettujen vhs:ien väleistä

  VastaaPoista
 3. Itse näin tämän mainoksen pienenä myös Valtteri-Kisu videoissa. :D Kuului aika isona osana lapsuuteen kun tuli Hopsua ja vastaavia sen ajan videoita katsottua aika paljon. En tiedä muistaako tai onko kovinkaan moni muu edes katsonut Valtteri-Kisua, siitä ei ainakaan googlaamalla tunnu ikinä löytyvän mitään. Ainakaan Suomeksi. Mutta kyseinen mahtava Soda Stream-mainos oli myös niissä kaseteissa. Aina kun kaupassa tulee vastaan Soda Stream-tuotteita niin tulee vain mieleen tämä ikivanha mainospätkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla erilaisempaa tarinaa mainokseen liittyen. Ei kyllä ainakaan näin äkkiseltään tule mieleen mitään Valtteri-Kisusta.

   Poista
 4. "Harmi ettei sitä ole enää mukana noissa nykyisissä levyissä uusia sukupolvia ajatellen" Miksi olisi? Ei ne mainokset kuulu siihen animeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä toiveajattelua, että nämä olisi myös levyissä.

   Poista
 5. Tuon Sodastreamin näin ensi kerran Vuk-piirretyn yhteydessä. Kasetin alussa olleet mainokset kyllä jäi muksuna mieleen. Niitä mainoksia kyllä katsoisi vieläkin, silkasta nostalgiasta, vaikka muuten nykyään vaihdan kanavaa tai katson teksti-TV:stä mainosten aikana:)

  VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.