tiistai 14. tammikuuta 2014

Animen kuvakaappaukset

Prt Scr/Sysrq napilla on helppo ottaa kuvakaappauksia sarjan animesta. Usein niillä pyritään keskustelemaan tietyistä kohtauksista, mutta nykyään on suositumpaa ottaa kuvia mahdollisimman epäonnistuneimmista ja hauskimmista kohtauksista.

Itseäni ei haittaa nähdä tavallisia kuvakaappauksia sarjasta, vaan minua turhauttaa aiemmin mainitut mukahauskat kaappaukset. Niitä on vain kaikkialla, jolloin en ainakaan itse pysty repimään kuvista minkäänlaista huumoria. Lienevätkö edes koskaan naurattaneet sen kummemmin.

Etenkin Weedin suhteen kuvakaappaukset ovat oiva keino haukkua halvan budjetin sarjaa ja perustella sitä miksi anime ei ole laadullisesti niin hyvä. Eiköhän se mene perille ilman näitä kuviakin.

Kuvia napatessa ei tule huomanneeksi/huomioineeksi esimerkiksi sitä asiaa että kuva x näyttää tyhmältä vain sen takia että se vie liikesarjaa eteenpäin, kun kuvat on toteutettu miltei sekunti sekunilta periaatteella.
Ehkä juuri vastapainoksi Weedin kuvakaappausten ottamiselle olenkin jossain määrin tyytyväinen kun samaa esiintyy Hopeanuolesta ja on näin uskallettu koskea pyhältä tuntuvaan sarjaan.

Minulle kuvakaappaukset on tarkoitettu kohtauksista puhumisiin, avataroihin tms. kuin sekuntien pohjalta otettujen kuvien perään nauramiselle ja Weedin mollaamiselle. Suurin syy on nimenomaan näiden runsas esiintyminen ja en pidä Weedin haukkumisesta pelkkien kuvakaappausten pohjalta. Älkää toki pitäkö minua huumorintajuttomana, vaan nauran mielelläni esimerkiksi mangan kohtauskuville. Niissä ei järin näy samanlaista derpmäisyyttä, koska kuvaset on suunniteltu huolellisesti ja pidemmälle. Anatomiakaan ei heittele samalla tavalla, jolloin vetoaminen sarjan huonouteen loppuu, kun kuvat pysyvät muodoissaan.

En kiellä etteivätkö jotkut ilmeet näyttäisivätkin pysähdyskuvissa nauramisen arvoisilta. Ehkä tilanne olisi asteen parempi jos näitä ei bongaisi niin hirveästi ja keskustellessa taustalla näkyisi vahvasti sarjan upeus. Se ei saisi fanejakaan lannistumaan.

Se ei ole minulta pois jos hölmöille kuvakaappaksille nauretaan. Suon heille sen ilon vaikka olen asiasta hieman eri mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.