keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ginga huoneessani

Innostuin tekemään tästa aiheesta videota nähtyäni muutaman kirjoittaneen aiheesta. Koin etten osaisi kirjoittaa tarpeeksi ja postaus menisi enemminkin kuvien esittelyksi. Joten video oli helpompi ratkaisu.

Minulla oli hyvin rajoitetusti kuvausaikaa ja -rauhaa, joten pahoittelen etukäteen erityisesti puheeni sammaltamista ja sönkötystä (samojen sanojen käyttöä tms). Toivottavasti itse video on parempi vaikka jännittyneisyyteni/hermostuneisuuteni pystyy huomaamaan.

Bloggeriin ei tosiaankaan onnistu enää videoiden lataaminen, jolloin minun täytyy hoitaa lataaminen Youtuben puolelle. Mikäli katsotte videota laitattehan kuvanlaaduksi 720p. En usko lataamisen hidastuvan juurikaan.

Noista piirruksista sen verran etten tuohon aikaan harrastanut juurikaan piirtämistä, jolloin ne tuli piirrettyä läpi lähinnä omaan käyttöön. Nyt harrastan jonkun verran piirtämistä, jolloin tyylissäni ei ole juurikaan Yoshihiro Takahashin kädenjäljen piirteitä.

Lasinaluset ovat olleet kuvatessa pystysuorassa, mutta menneet editoidessa vaakatasoon. Ainakaan siinä yhteydessä en huomannut mitään käännöstyökalua tai vastaavaa. Youtubeen lataaminen oli puuduttavaa sillä sain odottaa kuudesta kahdeksaan tuntiin, (jolloin päätin olla kuvaamattakin tiettyjä kohtauksia uusiksi). Sen jälkeen klippejä olisi ollut mahdollista kääntää, mutta pelkäsin sitä taas laadun puolesta. Eikä kuvaukset näkyisi kokonäytöllä mikä olisi toinen ongelma.Siihen aikaan kun Weedit ilmestyivät kahden ensimmäisen mukana tuli tarra, jolloin ne sai yhden hinnalla. Muutama irroitteli tarroja ja kertoi kanteen jäävän ikävä jälki jota tarkoitankin pahalla jäljellä.

T-paitaa yritin ottaa esille, mutta eihän siitä mitään tullut yhdellä kädellä. Nyt kun ajattelen olisin voinut ottaa oman pätkän siitä kohdasta...

Mitäkö tuo loppu tarkoittaa? Sitä että olen kiinnostunut esiintymään kameran toisella puolella ja puhumaan muutamasta asiastakin. Näillä näkymin eräs suunnitelmani näyttäisi onnistuvan. Kunhan vain saisin kaipaamaani kuvausrauhaa ja riittävän valaistuksen.

Muoks// Paidan kuva täällä!

6 kommenttia:

 1. Kivaa, kun teit videon aiheesta. Mukavaa ja mielenkiintoista kuultavaa. Näitä lisää!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. ^Ginin ja Akakabuton kuva. Löydät yhden kuvan kun menet heinäkuun tekstien puolelle.

   Poista
 3. Damn, kommenttini ei ilmeisesti lähtenyt syystä tai toisesta.

  Piti vain sanoa, että kiva, kun laitoit videon vaihteeksi. Tätä oli hauska katsoa ja oli mukavaa nähdä paljon erilaisia julkaisuja ja niiden kokoeroja toisiinsa nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Yksi tavoitteeni pidemmältä ajalta ja nyt löytyi mahdollisuus sen toteuttamiseen.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.