perjantai 10. tammikuuta 2014

Orion 26

Viimeinkin tämä osa on rantautunut kotiini asti. Postauksessa kerrotaan kyseisestä mangasta varsin spoilaavasti, jolloin vältä lukemista mikäli haluat esim. itse ensin tutustua mangaan. Japaninkielen taitoja minulla ei ole ja se rajoittuu vain hahmojen nimien tunnistamiseen. Silti kommentoiminen ja pienimuotoiset kysymykset ovat sallittuja.

Viimeksi jäätiin siihen kun Sanadan joukot löytävät Tenman (lähes) kuolleena ja sillä manga itse asiassa alkaakin. Toivoa ei kuitenkaan menetetä vaan Sanada rupeaa takomaan Tenmaa rintakehän alueille, jolloin uros virkoaa. Koirat puhelevat jotain ja kääntyvät katsomaan yläpuolellaan lentäviä lintuja. Liekö lennelleet ruumiin perässä.

Ohussa nähdään lähinnä Kyoshiron, Melin, Tesshinin, Kotetsun, Kenin ja Izoun saapuvan Weedin ja muiden luo. Heidän jälkeensä paikalle ilmestyy eräs koga, joka näyttäisi tarkkailevan mm. Kojuroa. Jeromen ja Lydian pentuja voidaan bongata ja Reikakin näyttää olevan yhden pentunsa lähettyvillä.

Kojuro on lähettyvillä koiraryhmänsä kanssa ja hän huomaa samaisen kogan olevan heidän perässään. Koga juoksee koirien eteen sillä alhaalla odottaa Masamunen joukko. Kojuro päättää hyökätä yksin Masamunen kimppuun, mutta hän saa ennemminkin turpaansa. Kojuroa isketään maahan, riepotellaan huivilla ja lopputuloksena koiran kylki alkaa vuotaa. Hänen väkensä ei puutu tilanteeseen ja Masamunen joukko melkein lähtee Kojuron porukan perään.

Gin on lapsenlapsineen, Bonin ja Crossin kanssa kalliolla. Gin saa tarpeekseen Orionin käytöksestä ja on valmis pudottamaan hänet alas. Sen jälkeen hän lähtee Weedin ja muiden luo, jonne on tullut mm. Kojuron porukkaa. Rocket lähtee heidän kanssaan jonnekin. Weedin ja Siriuksellakin näyttäisi olevan oma tehtävänsä.

Matheus juoksee Masamunen luokse, joka alkaa riisua huiviaan. Kyoshiro on saapunut vihollisen eteen lumirinteelle Weedin ja Siriuksen tarkkaillessa tilannetta. Kyoshiro juoksee alas koiraa kohti, mutta se onkin Matheus pukeutunena Masamunen huiviin! Silti se ei estä Kyoshiroa tekemästä noloa kaivuri-iskuaan.

Masamune on kiipeämässä kallion alapuolella, jossa aiemmin mainitut pennut ovatkin. Mel meinaa pudota ja huomaa jonkun kiipeämässä ylöspäin. Kukaan ei näe mitään jolloin Orion hyppää toiselle puolelle jutellakseen Masamunen kanssa. Rigel lähtee ja törmää Rocketin porukkaan, jotka saapuvat myös paikalle. Joukossa oleva Andy hyppää alas Masamunen kimppuun, jolloin Rocket seuraa pentua. Kumpikin putoaa alas ja muutamat yrittävät taistella vihollista vastaan. Masamune onnistuu jopa kutsumaan Matheuksen luokseen.

Kuinka käy?
Rigel ilmoittaa muille tilanteesta ja Masamune on melkein ylhäällä. Onnistuuko häntä kohti juokseva Orion pelastamaan tilanteen?

6 kommenttia:

 1. Pidin ehkä eniten tuosta Masamunen huijaustempusta. Upeaa suunnitelmallisuutta ja huomaa että Yoshi osaa yhäkin kehitellä nerokkaita asioita. ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomaalaisella foorumilla on myös suoritettu pieni enkkukäännös Ginin Orionin kohtauksesta.

   Gin: "If you don't listen to what I say, I'll drop you here right now."
   Orion: "This is dangerous, Grandpa!! W-wait! Stop!"
   Gin: "I'm not playing around, Orion. I'm ready."
   Orion: "Okay! I get it! I'll listen!"
   Gin: "No... sometimes you tell lies. I won't allow this."
   Orion: "I get what you're saying! Even I get angry, Grandpa!"

   So, after some lecturing...

   Gin: "It's about time you are able to walk with a purpose... like Weed! So, Weed has been replaced with you on the front line. Do you know what this means, Orion!?"

   Poista
 2. Itse sain myös tämän osan eilen käsiini. Hyvä osa kyllä oli. :3

  Mietin, että olisiko se noutaja, jota Orion sieltä kalliolta oli alas työntämässä, niin olisiko se ollut tuo Mer vai sitten joku niistä Reikan ja Hiron pennuista? Kun ainankin joitain niiden pentuja näytti olevan sen kohtauksen aikana paikalla.

  Minun mielestäni Takahashi oli piirtänyt ainankin Ginin ja Weedin jotenkin oudon näköiseksi tässä osassa... Etenkin Weedin silmät olivat välillä todella oudot, ja Gin taas näytti jotenkin... zombimaiselta. D:

  Masamune taas näytti jotenkin alastomalta ilman sitä huiviaan. :D Andy parka tosiaan tippui sinne rotkoon Rocketin kanssa. D: Kuolisikohan jompi kumpi mahdollisesti? Andyä en usko Takahashin tapattavan, mutta Rocket saattaisi ehkä henkensä heittää.... Ja seuraavassa osassa ainankin toivottavasti päästäisiin näkemään viimeinkin Orionin ja Masamunen välinen taistelu. Toivottavasti seuraava osa ilmestyisi pian. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota mietin myös selaillessani, mutta kyllä ainakin ulkomaalaisella foorumilla puhuttaisiin että se olisi Mel. Yhdellä sivulla itse asiassa näkyy kolme pennuista. Liekö yksi pennuista jopa yhden puhekuplan peitossa.

   Weed näyttää kyllä piirrettynä vanhemmalta ja joissakin hämmästelin Ginin silmien levottomuutta.

   Niinpä. Nuo tassuissa olevat jutut silti pukevat häntä hyvin. En ainakaan usko että Takahashi tapattaa Andya, kun Johnillakin on niin paljon faneja. :'D Rocketkin voisi ihan hyvin selvitä, mutta katsotaan. Tuollaisenaan aika ohkainen kuolema.

   Orionin ja Masamunen yhteenottoa ei ole ollutkaan pitkään aikaan.

   Poista
 3. Heiii hetkonen tämä oli ORION 26 OSA?! Okei missä ne aikaisemmat osat löytyvääät? Ois kiva lukeeneki koska mä löysin tän paikan vasta äsken😂 nojoo ei mulla ollut oikee muuta kysytävää en keksi kyl mitää kysytävää nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiempia osia ei ole täällä. Joitain 20-30 osia? Muutkin osat tulevat ajan kanssa jahka saan ne mukaani kotoani jne.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.