perjantai 3. tammikuuta 2014

Mitä pukki toi?

Viimeksi lokakuun puolella tuli puhuttua tarkemmin hankinnoista, jolloin pistän tällaista postausta tähän väliin. Olin itse asiassa suunnitellut ja ottanut lokakuun loppupuolella puheeksi erään erikoistilauksen, mutta kiireiden alla sitä ei ehditty toimittamaan joulukuuksi kuten olin kuvitellut. Luultavammin paketti tulee sitten helmikuun tienoilla.

Onnistuin löytämään Urumista erään kummajaisen. Ryhmäkuvakortin, jota on käytetty Takahashin töiden näyttelyssä. Korkealaatuisuudestaan huolimatta minulle tuli yllätyksenä kortin ohuus sillä se ei ole niin tukeva kuin pahviset keräilykortit. Mutta on näitä kumminkin korkeussuunnassa isompi.

Marraskuussa ostin Weedin pachinko mainoslevyn ja ainoan kangasjulisteen mikä minulta puuttuu. Mainoslevystä saittekin nauttia yhdessä videossa ja se on siinä mielessä kätevä hankinta, jos haluaa nauttia sarjasta vielä animen jälkeenkin.

Uusin kangasjuliste lukeutuu hyvin vahvasti kärkijoukkoon noiden kahden isoimman julisteen kanssa. Tuossa on sentään itse Akakabuto ja GNG:n kolmannentoista osan kansi. Värimaailma on muissa kangasjulisteissa vihreää ja sinistä, mutta tämä on punertava!
Sain muuten tämän tilauksen yhteydessä alennuskupongin, jonka lunastin sitten tammikuun ensimmäisenä päivänä. Vaikkei kupongilla enää mitään virkaa ole niin aion säilyttää sen muistona ja yhtenä ilonlähteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.