tiistai 3. joulukuuta 2013

Kauniita sanoja suurenmoiselta mieheltä

Yoshihiro Takahashi lukeutuu syystäkin upeimpiin ihmisiin, mitä maa kantaa. Hän on niin vaatimaton, lempeä ja rakastava persoona, oli kyse sitten meistä faneista tai mistä tahansa asiasta. Takahashi laittaa kaiken hyvän kiertämään ja hän onnistuu liikuttamaan meitä faneja ainutkertaisella hyvyydellään ja suurisydämeisyydellään eri tavoin.

Tässä postauksessa esiintyy suurmiehen upeita sananparseja, joissa me fanit ja lukijat osottaudumme hänelle tärkeiksi.

"Hopeanuolen ja Weedin taustalla on sama ajatus. Molemmat sarjat kertovat oikeuden tavoittelusta. Niin kauan kuin lukijat tukevat sarjojani, minä jatkan piirtämistä. Sydämelliset kiitokset teille lukijani."
- Weedin manga 19

"Olen todella iloinen siitä, että pidätte niin kovasti Japanin kulttuurista. Japanissa pitäisi myös oppia tuntemaan Suomea paremmin. Suomi on todella kaunis ja hyvä maa. Pidän Suomesta paljon. 
- Japanpop 07/2011

"Joskus saan fanipostia. Niistä saan rohkeutta jatkaa. Rakkaat lukijat, minä en pakene. Lupaan etten pakene."
- Weed manga 16"Suomalaisille Ginga-faneille.

Kiitos siitä kiintymyksestä, jota osoitatte sarjakuvaani kohtaan. Olisin iloinen, jos voisin tämän sarjan kautta välittää suomalaisille jotakin japanilaisesta samuraiden ja bushidoon hengestä."
- Hopeanuolen erikoisjulkaisussa, jossa lukee myös "kiitos Suomi"-teksti.

"Viime vuonna minulla oli kunnia tutustua Suomeen ja suomalaisiin. Suomalaisten tiedostavuus teki minuun lähtemätttömän vaikutuksen. Suomalaisessa kansanluonteessa ilmentyvät ihailtavalla tavalla hyvä käytös, korkea moraali ja välitön inhimillisyys. Siksi minua ilahduttaa suuresti se, että teoksiani rakastetaan Suomessa. 

Hädänalaisten auttaminen ja yhdessä eläminen ovat sarjakuvieni teema ja samalla viesti, jonka haluan välittää lukijoilleni. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen sarjakuvieni suomalaisille ystäville, jotka ymmärtävät tämän viestin. En voi kiittää lukoitani kylliksi.

Kiitos Suomi. 13.5.2012"
- Riki mangassa

Miehen tekee erikoiseksi se, miten vahvasti hän vie kiitollisuuttaan eteenpäin ja ylistää meitä faneja. Huipulla ollessaankin Takahashi katsoo rakastavasti meihin faneihin, joille hän on sanoinkuvaamattoman kiitollinen. Minulle on tärkeää kuulla ja tiedostaa oma merkitykseni senseille fanina. Siinä olen Takahashin kanssa samassa pisteessä etteivät sanani kykene selittämään kiitollisuuttani, Gingasta. Mutta onneksi se näkyy minussa monin eri keinoin päivästä toiseen.

4 kommenttia:

 1. Tuollaiset sanat saavat nöyräksi. Sensei on todellakin suurenmoinen mies! <3
  Suurkiitos tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Se on kyllä uskomatonta miten pääsee näkemään tällaista jollakin mangakalla. Tiedä sitten miten muut saman alan edustajat levittävät fanien tärkeyttä.

   Ollos hyvä. Minusta on tärkeää huomata tällainen seikka, kun Takahashi työskentelee niin ahkerasti. Namonaki inu no uta tarinassahan lukee "Hokuō shokoku de Ginga buumu sekkenchū!" - "Ginga-buumi on valloittanut Skandinavian!" ja vielä perässä "kiitos Suomi!"

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus, kerrankin itse sarjan isä otetaan puheeksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. :3 On minulla kaksi muutakin postausta herrasta luonnoksissa, mutta kesken ovat ja toistaiseksi ajatus ei kulje niiden kirjoittamisessa.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.