lauantai 30. marraskuuta 2013

Erot animeen (Weed)

Sama periaate kun GNG:n liittyvissä eroavaisuuksissa. Weedin puolella saamme huomata, miten paljon anime poikkeaa alkuperäisestä versiostaan ja miten on tehty runsaasti erilaisia karsintoja ja tiivistyksiä. Ensimmäisestä osasta löytyy kuitenkin tällaisia eroja animeen verrattuna.

Varikset hyökkäävät Weedin ja Sakuran kimppuun
GB löytää pennun ja emon varisten ympäröimänä. Animessa Sakura elelee erään rakennuksen luona ja kaikki tapahtuvat sijoittuvat kyseiseen ympäristöön, kun Smith ja muut matkaavat Ginin perheen luo.

Sasuke pomppaa yllättäen esiin
Weed törmää aivan sattumalta englanninsetteriin uudelleen ollessaan sillalla. Siihen väliin ilmestyykin GB:n ystävä Sasuke, joka ihmettelee pennun perään ja tuo viestiä vihaiselta Nerolta. Mangassa kaksikko on lähtenyt yhteistuumin liikkeelle minkä keskeyttää shiban ilmestyminen kalliolle.

Hahmoja puuttuu: Lenny, Golvy ja Daisuke
Anime on karsinut rutkasti useita hahmoja, jolloin yllätytäänkin uusista tuttavuuksista mangan puolella. Melin äiti Lenny, kotikoira Golvy ja Daisuke ovat mm. jääneet kokonaan pois sarjan alkuosasta. Daisuken jättäminen ei yllätä itseäni, koska ihmisten rooli on muutenkin olematon, vaikka häntä lupailtiinkin mukaan ensimmäisen levyn takakannen teksteissä. Sen sijaan jos vertaa vaikka Lennyyn ja Golvyyn ei olisi heidän mukana olemisesta ollut järin haittaakaan.

Smith ei tapaa Sakuraa
Sillä naaras kuolee pian GB:n kohtaamisen jälkeen, jolloin Weed tapaa Smithin vasta äitinsä kuoleman jälkeen. Silloinkin uros epäilee poikaa Ginin pennuksi, mutta ei kumminkaan sano mitään varmaksi.

Weed ei opi/tee Battougaa ja Bankenin korvaa ei revitä irti
Sasuke, GB ja Weed roikkuvat tosa-koirassa ja kamppailu ei näytä ratkeavan ennen kuin Banken tapaa tutun hahmon auran, mikä pelästyttää sen takaisin koppiinsa.

Eri hahmot jututtavat Hookkia
Weed matkaa Lennyn pojan luo kaksin, koska hän on joutunut riitaan GB:n kanssa. Tämän seurauksena englanninsetteri ilmestyy hieman myöhemmin juttelemaan koiralle. Myöskin Smith on jätetty pois, jolloin hahmo ei tapaa Hookkia irtauduttuaan ketjuista.

Loput eroavaisuudet liittyvätkin kohtauksiin, joissa puuttuvat hahmot - Lenny, Golvy ja Daisuke esiintyvät. Lisäksi mangassa on huomattavasti paremmin selvitetty Smithin jalan menettämistä ja miten Mel joutui vähitellen eroon emostaan.

Kertokaa toki, jos oli jotain muuta huomioimisen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.