keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Weedin 38. osa

Juoniselostetta Venäjän sotakoirien ensimmäisistä osistaan pyydettiin.

Hokkaidoon saapuneet Venäjän sotakoirat ovat tappaneet alueelta kaksi peuraa. Lydia ja pari muuta koiraa kävelee junaraiteiden luona ja haistelee maata. Aurinkokin paistaa ihanasti.

Sasuke on mennyt Chakon luo kylään ja shiba on kiitollinen siitä, miten naaraan isäntä pelasti aiemmin Sasuken hengen. 

Jerome hyppää raiteilla kulkevan lastin mukana ja näkee lähellä olevien Hakuron poikien olevan metsästysretkellä. Koirat jättävät karhun jahtaamisen sikseen ja menevät haavoittuneen seefferin luokse. Vähän ajan kuluttua Hakuro tapaa Jeromen, ja hänet kiikutetaan muualle.

Victor odottelee Lydianin ja parin muun palaamista takaisin. Vähitellen Maximen ja Aramun joukotkin kokoontuvat paikalle. Sisarukset Lydia ja Maxime ovat iloisia toistensa näkemisestä.

Sasuke kulkee allapäin, koska hän ei ole saanut Chakolta vastakaikua tunteisiinsa. Shiba jopa näkee mielessään GB:n ja Kyoshiron paheksunnan. Koira näkee pihalla Koyukin, jonka pikkuveli haluaa leikkiä Sasuken kanssa. Kotetsu ja shiba taistelevat leikkimielisesti, mutta Sasuken on päästettävä irti Koyukin tultaessa paikalle.

Jerome on viety Ramun luokse toipumaan taistelusta. Pitkäkarvainen collie toimii alueen lammaskoirana. Lydian, Maximen ja Aramun joukot liikkuvat parhaillaan raidetta pitkin eteenpäin. Hakuro on myös kerännyt joukkojaan kokoon. Hetken kuljeskelun jälkeen Venäjän sotakoirat löytävät Hakuron raiteiden luota makaamasta, jolloin koira piiritetään kaikista mahdollisista suunnista. Uros käy jo heti ensimmäiseksi Victorin kimppuun ja heittää sen sivuun, jolloin Hakuroakin ruvetaan peittoamaan. Taistelun alkaessa Kisaragin poikia ja muita sotureita valmistuu samaiseen taistoon.

Sasuke on mennyt GB:n, Kyoshiron ja Weedin luo. Etenkin englanninsetteri tuntuu härnäävän ystäväänsä siitä, ettei tämä onnistunut Chakon suhteen. Yhtäkkiä Kotetsu juoksee paikalle, koska hänen siskoansa viedään pois. Etenkin Weed lähtee naaraan perään.

Maxime liittyy taisteluun ja melko pian Venäjän sotakoiria ei enää näykään. Koirat ottavat selvää kuolleiden ja elävien määristä löytäen uhreja oudommistakin paikoista.

Koyukin isäntä on lähettänyt koiransa jalostuskoiraksi auton häkissä matkaten. Weed juoksee paikalle ja hyppää autoon. Muut Ohun soturit seuraavat tilannetta tuonnempana. Gin näyttää olevan oikein iloinen poikansa puolesta.

Hakuron poikien pennut nuolevat maassa makaavaa Hakuroa. Lydia on tarkkailemassa tätä näkyä ja Victor saartaa toisaalla kaksi koiraa joukkonsa kanssa. Venäjän sotakoirat tappavat koirat armotta ja repivät niiltä vielä raajojakin. Suzaku juoksee pentujensa kanssa, kunnes huomaa mustan hahmon - Lydian tulleen. Uros ei pidä naaraan paikalle tulemisesta, mutta ei onnistu ottamaan Lydiaa kiinni. Victorin joukko väijyy ja tappaa lisää uhreja.

Manga loppuu siihen, kun Suzakun porukka joutuu taisteluun Aramunin joukon kanssa, jonne Maximekin saapuu. Jerome näkee tähdenlennon, mutta ei pääse tilassaan minnekään.

7 kommenttia:

  1. Mukava kun kirjoitat näitä juoniselosteita, niin nekin tietävät sitten jotain, jotka eivät japaninkielisiä Weedejä omista. Ja hyvin kirjoitettu oli. :) Noista Kisaragin pojista ja niiden pennuista, niin eikös ne ole Hakuron omia poikia ja niiden pentuja? (Genbu, Byakko, Suzaku ja Seiryu, pennut tosin vain Suzakun)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja lisää saa heittää. :3

      Minulla tosiaankin menee nämä pojat sekaisin, kun sarjan alussa puhutaan apuun tulleista Kisaragin pojista, jolloin pitäisi ajatella etteivät he ole enää myöhempien saagojen puolella ns. : D Samalla tuli vähän selitettyä koiran olemassaoloa alueella.

      Pitäisi tarkastella nämä aiemmin kirjoitetut tekstit muutoinkin. Mutta kiitos korjauksesta. ~

      Poista
    2. Eli sotakoirat eivät törmänneet Kisaragiin? Ja minä kun niin toivoin tätä, kun ei ole vanhusta pitkään aikaan näkynyt.

      Lydia onkin varsin aktiivinen hahmo. Minä kuvittelin sen vain pysyttelevän taka-alalla veljensä hoitaessa sotimisen, mutta tämän perustella se vaikuttaakin tasavertaiselta sotilaalta muiden sotakoirien joukossa.

      Poista
    3. Kisaragi on alussa parin sivun verran, mutta ei kummoisesti. Huomatkaa että tuo yläkuva, jossa on Hakuro tapahtuu myöhemmin. Näiden asettelu oli vain ongelmista, jolloin kuva on ns. aiemmin.

      Joo. Mielestäni Lydia ei niinkään erotu ja on aika tasavertainen kuten mainitsitkin. Välillä hän käy itsekseen pistäytymässä jossakin, mutta eipä niissäkään tapahdu sen kummempia.

      Poista
    4. Korjataan. Kisaragia ei nähdä, vaan hahmo on joku Venäjän sotakoirista.

      Poista
  2. Seiryun porukka poutuu taistelun Aramun joukon kanssa sori pikku juutu

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.