keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Windyn toive: Orion 10

GinBingin ylläpitäjä Windy pyysi minua tekemään juonitiivistelmän Orionin 10. osasta.

Rigel on pitänyt aiemmassa osassa huolta sairaasta Terumunesta, jolle on hankkinut ruokaa metsästämällä. Kaksikko saa seuraa, kun paikalle ilmestyy kolmen tuntemattoman kain joukko, joka käy Terumunen kimppuun. Ne repivät sairaalta kailta korvan, jolloin Rigel juoksee kaksikon läpi salamana. Ote irtoaa ja vastustajan kaulasta vuotaa runsaasti verta.

Kojuro on kulkemassa metsässä, kunnes törmää Siriukseen. Kai ei ehdi tehdä paljoakaan, kun Kamakirin pojat: Akakama, Kurokama ja Kamajiro saartavat Kojuron. Sirius ei pidä tapahtuneesta ja Akakamakaan ei pelkää käydä pennun päälle.

Terumune ja Rigel jatkavat taistoaan lumipyryn keskellä. Yksi on nähtävästi kuollut ja kaksi kaista yrittää jatkaa yhä taistelua. Terumune vie yhdeltä vastustajaltaan käpälän ja on aikeissa lähteä karkurin perään. Rigel kuitenkin estää häntä siinä, mutta Terumune pääsee viiltämään kaita. Kaksikko hautaa kai-uhrit, jonka jälkeen jatkavat matkaansa.
Orionin joukko juoksee metsän läpi. Kamakirin pojat eivät ole aikeissa jättää Kojuroa rauhaan keskustelusta huolimatta. Kai kertoo miten Masamunen joukko oli otellut/tulee ottelemaan irlanninsusikoiria ja Siriusta vastaan (?). Kojuro pääsee jonkun ajan kuluttua lähtemään ja silloin se törmää Orionin väkeen.

Terumune ja Rigel ovat suunnanneet lähemmäksi kylää, jonka reunasta rupeavat kiipeämään ylöspäin. Matkatessaan musta akita-pentu tuntee jotain outoa lumen seassa ja rupeaa kaivamaan käytävää. Reitin päässä on lautoja, jonka takana piilee vangittujen GNG:n soturien olinpaikka. Koirat ovat kaltereiden ja lukkojen takana häkissä. Varjoista tuntee erityisesti Crossin, Kenin, Georgen, Rocketin, Kurotoran ja Akamen.

Sirius on aikeissa lähteä, kunnes Akakama riepottelee häntä maassa. Irlanninsusikoiraveljekset rupeavat taistelemaan keskenään, kunnes huomaavat Kojuron saapuvan ryhmän kanssa. Kailla on mukana muun muassa Tesshin ja kaksi kogaa. Sirius hyökkää Tesshiniä kohti ja lentää koiran kanssa muutaman metrin verran. Hän aikoo estää pentua puuttumasta taisteluun.

Kojuron joukko lähtee lipettiin ja kaksi kogaa estää irlanninsusikoirien etenemisen. Paikalle saapuu lisää koiria ja kogat sekä Tesshin & Sirius pakenevat paikalta. Joukko on kaikesta päätellen Akakaman, koska se vetää kärkeä. Tesshin laskee pennun maahan ja katsoo kalliolle, jossa Orionin joukko valmistelee hyökkäystä.
Orion lähtee juoksemaan tehden ZTB-iskua, jota myös kaksi randomia koiraa käyttävät. Akakama ja muut edessä olevat koirat lentävät ja tilanne hidastuu. Sirius juoksee paikalle Tesshinin estelemänä. Seuraavaksi Akakama käy Izoun päälle ja koirat tarttuvat vastustajan raajoihin. Tesshin pitää irlanninsusikoiraa otteessa ja Orionin tehtävä on käyttää ZTB-iskua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.