tiistai 5. marraskuuta 2013

Weedin osa 30

Manga jatkaa vielä parinkymmenen sivun verran Weedin ja Hougenin välistä taistelua. Tanskandoggi on luhistunut maahan, jolloin se vain kyynelehtii ja pääsee hädin tuskin ylöskään. Gin on käynyt koiran niskaan kiinni, jolloin Hougenissa alkaa  näkyä elonmerkkejä. Muut Ohun soturit yrittävät estää, ettei Weed pääsisi puuttumaan Ginin päätökseen. Weed kuitenkin sysää isänsä syrjään. Hetken keskustelun jälkeen valta on siirtynyt uudelle johtajalla ja kaikki kumartavat Weedille. Hougen on aikeissa lähteä pois, kunnes huomaa tutun miehen moottorikelkan selässä. Shouji ampuu kohti juoksevaa koiraa, johon Hougen kuolee. Kaikki ulvovat kun vihollinen on voitettu ja se kaikuu hoitopöydällä olevan Jeromenkin korviin.

Toisaalla pennut Kōichi, Kazuo ja Kōji juoksevat apinoita karkuun. Heidän emonsa kääntyy takaisin taistelemaan apinoita vastaan, jotta pennut voisivat paeta.

Weed istuu kalliolla isänsä kanssa ja muistelee Sakuraa: pentuaikaa ja sitä, miten Joe ja Yukimura lähtivät Saheijin perään. Muut Ohun soturit juoksevat kallioiden luona ja keräävät ruokaa. Jerome on huomannut tämän, kunnes lähtee omille teilleen. GB:n, Kyoshiron ja Sasuken ilmaantuessa paikalle Weed näyttää ajattelevan vieläkin sitä, miten Jerome teki aiemmin murhatyön. Kolmikko hassuttelee keskenään ja piristää akitoja, kunnes ne lähtevät laskeutumaan kalliolta alas.

Kylässä pihaan ajaa poliisiautoja tutkimaan veristä tapausta, jossa koira on tapettu ja koppikin pahasti runnottu. Miehet kohottavat katseensa taivaalle, sillä vuorilta kuuluu ääniä. Aiemmin mainittu pentukolmikko juoksee pakoon ja piiloutuu puunrunkoon. Ne säikähtävt kun huomaavat toisesta päästä kurkistavan tumman hahmon ja kun Kōichi astuu ulos on hahmo yhä takana. Se paljastuu Jeromeksi ja pennut jopa yrittävät hyökkäillä saksanpaimenkoiran kimpuun. He huomaavat jonkun tumman hahmon kulkevat puissa pentu suussa ja lähtevät sen perään.

Weed on jatkanut matkaa Sasuken, GB:n ja Kyoshiron kanssa. Ryhmä huomaa kauempana olevan koiria, jotka kiusaavat puussa olevaa Pepe-apinaa ja puun juuressa on eräs tapettu apina. Koirat kaatavat puun ja lähtevät apinan perään. Englanninsetteri onnistuu pelastamaan Pepen ja koirat ryhtyvät taistelemaan.

Jerome ja kaksi pentua ovat lähteneet seuraamaan tummaa hahmoa, joka on napannut Kazuon. He saapuvat metsään ja löytävät hahmon sieltä pentu suussaan. Koirat huomaavat tulleensa piiritetyiksi, kun joutuvat kalliolla olevien apinoiden ympäröimäksi. Ne hyökkäävät saksanpaimenkoiran kimppuun lyömäasein ja pentujakin napataan kiinni. Yhtäkkiä kalliolta kuuluu ulvontaa. Yukimura on saapunut paikalle ja hänen ryhmänsä lähtee takaa-ajoon.

Yukimuran ja Weedin väen taistelu ei ole kehkeytynyt kummoisesti. Ne onnistuvat juttelemaan ja lähtemään Pepen kanssa pois. Lopuksi näytetään sitä, miten Yukimuran joukko saartaa apinat ja syntyy taistelua. Weedin porukka etsii Pepelle ruokaa ja joutuu puusta hyökkäävien kädellisten kohteeksi.

Muut apinat vievät tyytymättömälle johtaja-apinalle ruokaa, joka viskoo heitä esineillä. Yukimura ja Jerome näyttäisivät toimivan yhdessä tilanteen rauhoituttua.





2 kommenttia:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.