tiistai 10. joulukuuta 2013

Puhekuplat kondikseen

Weedin 17. osasta jäi puuttumaan pari puhekuplaa teksteineen teknisen virheen takia. Kuitenkin seuraavassa mangassa kerrottiin, mitä näissä puhekuplissa luki. 

Nämä jäivät uupumaan:
 
Sivu 11
- Vanhin!
Sivu 12
- Älä tee mitään ennenaikaista! Olin tehdä hätäisyyttäni suuren virheen!
Sivu 13
- ... jos se näkisi teidät taistelemassa vihollisten riveissä
Sivu 14
- ... on syyllinen isänne kuolemaan!
Sivu 15
- Kuitenkin ilman Ouun osallisuutta olisimme onnistuneet tuhoamaan Igan ja isänne olisi jäänyt eloon!
 
Mietin jo 17. mangan saamisen yhteydessä, josko kirjoittaisin puuttuvat repliikit mangoihin ja niin teinkin vähän myöhemmin. Nyt on kätevää ettei tarvitse kurkistella seuraavan osan viimeisille sivuille, jos haluaa tietää tarvitsemansa repliikit. Näin ollen suosittelen mangoihin kirjoittamista käytännöllisyyden ja idean takia. Eivät ne suomimangat niin pyhiä ole, etteikö niihin voisi kirjoitella jos puhekuplia on jäänyt tyhjiksi. Oma käsialani ei ole mitenkään kaunista katsottavaa pikaisesti tehtynä, mutta luultavammin Te onnistutte siinä paremmin mikäli ideasta innostutte.

Kieltämättä mangaa katsoessa huomaa aivan uudenlaisen personnallisuuden nyt kun siihen on jättänyt oman kädenjälkensä. Shin Gaidenin toisessa osassa kävi samanlainen kömmähdys, että parista kuplasta jäi teksti kokonaan pois. Joten mikäli jos nämäkin kuplat käännettäisiin laittaisin niihin oman kädenjälkeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.