perjantai 5. syyskuuta 2014

Ostelua pitkästä aikaa

Minulla ei ole ollut kuukausiin suurta keräilyviettiä, jolloin olen ostanut vain mangaa. Mutta tässä syksymmällä on tullut tilaisuuksia aivan uusin helmiin ja alennuksiin.

Weed gengasetti
Urumissa oli myynnissä erilaisia Weedin gengasettejä hypertarjouksin. Nappasin tämän yksilön siinä samassa puoleen hintaan, 45 eurolla. Setin saatuani huomasin sen tarjoavan monia yksityiskohtia ja muuta mielenkiintoisuutta. Gengoja pidän oikeastaan parempana havainnollistajana sarjan luomisen kannalta kuin mallikuvia, jolloin tykkään näistä kovasti. Settejä olisikin tarkoitus hankkia suosikeista ja muuten hyvistä kohtauksista. Hougen setti olisi jotain aivan ehdotonta!

Gengojen rinnalla myös oma kiinnostukseni GNG:n kalvoihin pääsi laskemaan. Edellä mainituissa säilöminen onkin hyvin vaivallollista ja kalvoissa ei päästä niin lähelle useita työvaiheita.

Satuin hieman viertailemaan gengan osia varsinaisten animen kohtauksien kanssa.

Muita osiaManga Goraku 6/20
Kesäloman aika puhuttiin paljon Takahashin uutuudesta, GDA:sta. Sarjasta ilmestyi jo tarinaa yhden luvun verran silloisessa Manga Gorakun 6/20 numerossa. Oma houkutukseni lehteen tuli värisivuista, joista Tora oli ottanut kuvia. Tämän enempää en usko tulevani keräämään Manga Gorakuja sillä GDA-sarjaan liittyviä lukuja on vähän verrattuna muuhun K-18 materiaaliin. Mutta yksittäinen lehti on oikein kiva noiden satojen pokkareiden joukossa, jonne tulee ilmestymään sarjaa mangana.

John-magneeteista olen haaveillut hyvin pitkään sillä näitä ei ole tahtonut löytyä. Lisäksi Johnin jos kenen kohdalla on hyvin suunniteltu magneetin kuvaa sekä sen toteutusta.

Puuttuvat keräilykorttirasiat 
Ostin ensimmäisen keräilykorttirasiani Urumista neljä vuotta sitten kympillä. Siinä samassa minulla olisi ollut mahdollisuus hankkia toinen rasia tällä kuvalla. Silloin en ollut varma saisinko puuttuvan kympin, joka minulle oltiin velkaa jolloin en tilannut molempia. Seisovalla Ginin kuvalla varustettu rasia ehti mennä, jonka jälkeen olen odottanut rasioiden löytymistä Suomessa.

Sukka myi kaupassaan minulta puuttuvia rasioita hinnoilla 36 € ja 45 €, jolloin kiiruhdin adrenaliinin valtaamana tilaamaan molemmat. Hinnat eivät suinkaan olleet pahoja suhteessa kuntoon, joka oli erinomainen. 

Kolmesta rasiasta pidän eniten siitä, jossa on karhukoirien kuva (toisella puolella Daisuke). Tässä rasiassa teema on päinvastainen eli pelkkää Giniä ja koko ryhmää ei ole otettu mukaan. Värimaailma on myös paras mahdollinen punainen-sininen yhdistelmä, joka toimii hyvin. Mustan-vihreän sekä oranssin- harmaan yhdistelmät eivät toimi niin hyvin. Jos otetaan huomioon kuvatkin.

4. julkaisun mangat 4-5
Toinen tarjous, minkä tein Urumista tapahtui postikuluttomalla viikolla. GNG:n neljännen julkaisun viides osa maksoi 80 € ja neljäs 150 €. Mangoja alennettiin parin kympin verran sen lisäksi, että en saanut postikuluja ja kanta-asiakaskorttini tuli täyteen. Kummallekin tuli hintaa 60 €.

Kansikuvat ovat ehdottomasti julkaisun parasta antia. Ne on suunniteltu huolellisesti sommittelun, sävyjen, värien, tyylien ja hahmojen osalta. Viidennettä kantta pitää erityisesti kehua Goheista sillä näin äkkiseltään ei tule edes mieleen ihmishahmoja muissa GNG:n kansissa. 

Extroinahan näissä molemmissa oli mukana postikortteja ja julisteita. Neljännessä Ginin ja Mutsun kenraalien porukoilla (toisella puolella Gin ja ryhmä) varustettu. Sekä postikortit neljännen julkaisun toisen mangan kansikuvalla ja Meteor Gin julisteen kannella. Viidennessä vuorostaan esiintyi juliste Ohun sotureista pentuina ja Benizakurasta kirsikankukkien aikaan. Postikorteissa käytettiin julkaisun ensimmäisen osan takakantta ja neljännen mangan kantta. Muuten julkaisussa oli tuttuja ristikoita ja erikoisempia kuvia. Viimeisillä sivuilla olevat sivut pääsivät kuitenkin yllättämään, kun niissä saattoi olla mukana esimerkiksi fanitaidetta ja koirarotujen kuvia.

Nyt on ollut pitkästä aikaa mukavaa saada omia keräilytavoitteitani täytettyä. Rasiat on ja neljännestä julkaisusta ei löydy enää kuin yksi kerättävä osa. Näillä näkymin ei ole tiedossa mitään must havea, jolloin keräily vetäytyy vaihteeksi hieman hiljaisemmaksi.

2 kommenttia:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.