maanantai 8. syyskuuta 2014

Erot animeen (Weed, kuudes osa)

Sarjan mangan ja animen eroavaisuudet jatkuvat Weedin kuudennen osan merkeissä.

Tarkempi Kaibutsun kuolema
Kun koirat syöksyvät Kaibutsun mukana rotkoon, on se versioissa hyvin erilainen. Animessa kohtaus päättyy suoraan Kaibutsun seivästymiseen. Mangassa kohtaus jatkuu vielä hieman pidemmälle. Kukin nimittäin putoaa erikseen veteen, jossa taisto jatkuu vielä jonkin aikaa.

Sakuran näkeminen
Weed ja Jerome saapuvat virran viemänä alas. Weedin voimat alkavat hupentua, kun hän kannattelee ystäväänsä. Koiran tajunnan hämärtyminen tekee sen, että Weed näkee äidistään harhoja. Jahka koirat on pelastettu, nähdään Hidetoshia ja Daisukea lentelemässä kopterilla. Animen kohtauksessa mukana lenteli laboratorion väkeä.

Näiden kohtausten aikaan mangassa on jo lunta maassa, mutta animessa ei. Animessa koirat jäävätkin lämmittämään toisiaan Hidetoshin ja Daisuken lähtiessä.

Hiro osana taistelua
Akamen lähdettyä Hiro löytää tiensä paikalle ja ryhtyy taistelemaan Hougenin porukkaa vastaan. Valitettavasti hänestäkin tulee panttivanki Hougenin kiristämisen jälkeen. Tällöin Hiroa ei nähdä vielä uudelleen ja erikseen pelastamassa Reikaa.

Akamen kohtaaminen
Manga näyttää yksityiskohtaisesti Ohuun saapumisen. Animessa Weed ja Jerome juttelevat, kunnes GB ilmaantuu kertomaan Akamen tulemisesta. Mangassa Weed ja GB törmäävät koiraan sattumalta kulkiessaan rinnettä alaspäin.

Muuten manga näytti animea tarkemmin kohtauksia sekä täsmensi Ginin valinnan syitä. Gin valitsi Akamen jatkamaan, sillä John olisi palannut takaisin auttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.