torstai 6. helmikuuta 2014

Weedin 56. osa

Lotus pyysi minua tekemään juonitiivistelmän Weedin osasta 56.  Postauksen tarkoituksena on kertoa kyseisen mangan tapahtumista, jolloin en ota vastuuta spoilaamiseen liittyvistä asioista.

Manga alkaa siitä kun hybridikarhu yrittää saada Sasukea kallionkolosta. GB seuraa tilannetta lähettyviltä ja hyökkää karhun kimppuun. Se saa eläimen jopa irrottamaan otteensa shibasta ja molemmat katselevat alempana olevaa karhua. Koyuki on ilmestynyt koirien luokse ja naaras juoksee suin päin petoa kohti itku kurkussa. Kuitenkin Kagetora ehtii väliin jolloin naaras kimpoaa muualle. Salamanisku iskee karhuun ja kaihin ja koiria makaa maassa.

Hiro ja Lydia ovat haavoittuneita ja onnistuvat suuntaamaan tovereidensa luo. Kukin kolmikosta virkoaa ja Kotetsu & Koshiro ilmestyvät kallionkolosta. Muu porukka jatkaa tietä pitkin toisaalle ja Kagetora ja Hiro jäävät metsään ihmettelemään.

Ohun soturit ovat kokoontuneet padon äärelle, kunnes koiria hajaantuu eri suuntiin. George juoksentelee metsässä ja huomaa vastaansa tulleen Joen porukan. Georgen toinen sisarus, Ken juoksee tiellä ja huomaa GB:n porukan mäeltä käsin. Koirat juttelevat jonkin aikaa, mutta menevät hetken päästä omia polkujaan.

Sataa ja Gin itkee lohduttomasti kalliolla. Samanlaiset tuntemukset on vanhemmilla sotureilla: Crossilla, Akamella ja Kurotoralla. Ben on nimittäin kuollut lehtien päälle. Kaikki itkevät ruumiin luona ja ulvovat taivaalle.

Koyuki ja muu porukka on saapunut kylään jossa Koshiro juoksee erään miehen luokse. Naaras katselee häkissä olevaa, siteisiin käärittyä Dennyä. Ilmeisesti Ninomiya huomaa hybridikarhun olevan kaiken tämän tekeillä kun mies katsoo Lydian haavoja.

Toisaalla Weedin porukka juoksee ja Kagetora & Hiro kuljeskelevat omin päin. Kagetora huomaa puun takana karhunpennun ja hetken päästä Kenkin saapuu paikalle. Varsin veikeitä ilmeitä syntyy etenkin Jeromelle kun uros huomaa vaaniessaan karhunlantaa. Joen porukka on samaten liikkeellä.

Hybridikarhu kaivaa puunjuurten alta itselleen syötävää eikä kiinnitä huomiota vierellään pörräävään kettuun. Joe hyökkää karhun kimppuun ja rupeaa tekemään Neck the Killing iskua, sinkoutuen tosin puuhun. Karhu hyökkää uudelleen jolloin muut yrittävät käydä pedon kimppuun. Lopulta George vie Joea kauemmaksi ja Bombia myös. Jouji jopa jää karhun kynsiin pelastaakseen Bombin. Joe jatkaa hyökkäilyään, jolloin George viedään turvaan. Muita apujoukkoja alkaa saapua: Ken, Hiro ja Kagetora. Ken tuntee isänsä sisällään.

Sillä välin Ninomiya ruokkii luonaan olevia koiria. Kolmikko hyökkää siten että Ken kiertää sivulta, Kagetora ylhäältä ja Hiro toiselta sivulta. Hybridi rupeaa riuhtomaan otteitaan ja eräs tuntematon taho kaataa karhun selälleen? Karhukoirako..

Yksi spoilerikuva linkin takana. Katsominen omalla vastuulla!

8 kommenttia:

  1. Manga oli vähän sekasortoista liikehdintää juonen osalta, jolloin en tiennyt miten oikein räpsiä kuvia. Yhden kuvan halusin laittaa piiloon ottaakseni huomioon muita selailijoita. Ettei vahingossakaan yksittäinen kuva onnistuisi spoilaamaan pilalle.

    VastaaPoista
  2. En ole pokkaria nähnyt, mutta hyvin pysyin tämän perusteella juonessa mukana, vaikken vieraanpia hahmoja tiedäkään. Vaihteeksi enemmän porukkaa mukana.

    Pääsin melkein loppuun asti kunnes huomasin, että kirjoitit George Joujin sijaan. Yhdessä kohtaa taas oli Jouji. Kumpi nyt sitten on vahinko. :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse asiassa kärryillä nimestä. Molempia käytetään ja Jouji on tullut suomimangan puolelta. Mutta kuitenkin George on itselleni se oikeampi nimitys/kutsumanimi.

      Poista
    2. "Tuo tulee siitä, että japanilaiset kirjoittavat länsimaiset nimet katakana- ja hiragana-tavumerkeillä. Tällöin "George" kääntyy muotoon じょうじ (hiragana) ja ジョウジ (katakana), mikä taipuu länsimaisin aakkosin muotoon "Jouji". Tosin, ihmettelen kyllä nyt itsekin, miksi mangaan on jätetty tuo kirjoitusasu "George"n sijaan."

      - Kaksoissolan foorumilta.

      Poista
    3. Jep. Olen tuosta kuullut, vaikken täysin ole vieläkään ymmärtänyt.

      Kumpaa tahansa saa minun puolestani käyttää. Tekstissäsi oli vain käytetty kumpaakin muotoa, niin vähän aikaa jo mietin, että onko Weedissä toinenkin George-niminen ja olisit nämä erottanut eri sanamuodoilla.

      Poista
    4. Ai tuota ajoit takaa. Aivan, en olettanut sen voivan sekoittaa.

      Poista
  3. Kiitos tästä postauksesta ^_^ olen halunnut kuulla osan tapahtumista ja Benin poismenosta. Kiitos ^^

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.