keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Miksi liittyä foorumeille?

Liityin ensimmäiselle Hopeanuoli.orgin foorumille 22.8 2006, jonka jälkeen päädyin aktiivisille kaikenikäisten ja K-13 foorumille. Nyt käyn säännöllisesti Kaksoissolan foorumilla joka on erinomainen paikka mikäli löytyy halua keskustella Gingasta (ja suunnitella esimerkiksi tulevia tapahtumia). Miksi liityinkään alunperin foorumeille?

Kaikkia näitä paikkoja yhdistää sama tarkoitus: halu löytää lisää samanhenkistä porukkaa jonka kanssa keskustella ja nauttia Gingasta. Foorumeilla ollessani olen päässyt tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja joistakin on tullut elintärkeitä ystäviä tai sellaisia joita ilman ei kykene elämään. Näiden ihmisten kanssa tunnen hyvin vahvaa yhteisöllisyyden tunnetta ja koskaan ei ole mahdotonta tulla osaksi sitä. Kaikki ovat erittäin tervetulleita ja vastaanotto ei ole kylmä. Uusiin ihmisiin on aina ihana tutustua ja pitää yllä lapsuuden rakasta sarjaa Suomen puolella.

Keskustelemalla olen kehittynyt kirjoitus- ja itseni ilmaisemisen taidossa mikä on tärkeää muutenkin elämässä. Olen löytänyt uusia asioita joihin kiinnittää huomiota, jolloin sarjan faneus ei ole jäänyt tiettyihin muotteihin. Tavoittelen edelleenkin sitä että löydän uusia ja puhumisen arvoisia asioita sarjasta joita käsitellä muiden kanssa. Uusia näkökulmia ja tapausten arvioimista eri kannoilta. Onhan Gingalla tällainenkin puoli.

Pyrin kertomaan ja kirjoittelemaan uusista Gingaan liittyvistä mangajulkaisuista kavereilleni tai Deviantartin puolelle. Mielestäni juuri foorumeilla oleminen mahdollistaa heti asiasta x kuulemisen kun se voi kestää muuten esimerkiksi useamman kuukauden. Riippuu toki siitä miten ottaa asioista selvää ja keskustelee. Mangajulkaisuista voi kuulla helpommin, mutta jos sarjasta paljastuu uusia faktoja ei niitä välttämättä löydä Gingapediasta tai muilta sivuilta.

Foorumi on tutustuttanut minut myös keräilyn pariin ja tiedän esimerkiksi sellaiset kaupat kuin Urumi ja Ginga.fin kauppa. Lisäksi foorumilla on mahdollista tehdä kauppoja yksittäisten ihmisten kanssa tai kuulla esimerkiksi huutokauppavinkeistä. Foorumilla ihmiset pääsevät vaikuttamaan yhtä hyvin kustantajaankin, jos kaipaavat tiettyjä mangoja suomeksi tai mangan x painosta olisi mukava saada lisää.

Orionia on ilmestynyt toistaiseksi vain mangana ja se näyttäisi kiinnostavan ihmisiä tapahtumien kannalta. Kaksoissolan foorumilla pystyy siis lukemaan juonitiivistelmiä uusimmista osista ja näin pääsemään ajantasalle. Hopeanuolen ja Weedin uusimmista osista on myös mahdollista keskustella ja viestien tullessa osaa eksyä kauppaan ostamaan sen oman osansa.

Minun kokemukseni foorumeista ovat olleet paikoin hyvät. Älä lannistu jos kirjoittaminen ei aluksi meinaa sujua tai eri alueet saavat sinut hämilleen. Ajan kanssa opit varmasti käyttämään foorumia ja ilahtumaan sen iloista ja tarjoavuudesta.

Hox// Uusi Hopeahammas kaipailee lukijoita. ~

1 kommentti:

  1. Eikä unohdeta valvojien ja ylläpitäjien panostusta foorumin toimintaan ja viihtyvyyteen. Iso kiitos siis heille. ~

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.