sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Samat ääninäyttelijät (GNG)

Hopeanuolen leikatuissa on vain muutama ääninäyttelijä, jotka hoitavat äänityön. Mitenkä samoja ääninäyttelijöitä mahtaa esiintyä leikkaamattomassa versiossa?

Kōzō Shioya on antanut äänensä kahdelle hahmolle, jotka ovat enemminkin sivuroolissa. Tällöin ei siis välttämättä kuule Chutoran ja Jaguarin puhumista yhtä aikaa. Kōzō Shioya on nimittäin antanut heille oman äänensä. Ehkä vastaavanlaista ei huomaa myös Kōji Yadan kohdalla, jolla on sivuhahmo ja melko keskeinen hahmo hallussaan. Hän kun ääninäyttelee Daisuken isää ja Sniperiä.

Ryōichi Tanakan erikoinen ääni pistäytyy vahvasti esiin myös muissa hahmoissa. Kurotora ja Hakuro ovatkin sellaisia hahmoja, joilla on kyseisen ääninäyttelijän ääni.

Masaharu Satōn ääninäyttelyyn törmätään ensimmäisen kerran jaksoissa 12 ja 16. Näissä jaksoissa esiintyy hahmot Kirikaze ja Terry, joka ei vielä animen 8. osassa saanut yhtään vuorosanaa. Nämäkin hahmot ovat tyystin erilaiset, jolloin niiden äänen tarkkailuun on syytä kiinnittää huomiota.

Hopeanuolen leikkaamattomassa esiintyy vähemmän useamman hahmon ääninäyttelijöitä verrattuna Weediin. Näiden nimien lisäksi sarjasta voi löytää vielä yhden mielenkiintoisen huomion. Masashi Hironakan ääntä kuuntelemalla voi huomata Mayalla ja Oliverilla olevan identtiset äänet. Kuka olisi uskonut?

Mitä te mahdatte ajatella näistä? Sopiiko ns. sama ääni muillekin hahmoille? Vai olisiko hahmon x kohdalla pitänyt kokeilla jotain toista ääninäyttelijää? Ketä?

6 kommenttia:

  1. Muistan kun pienenä katsoin smurffeja ja sen jälkeen Hopeanuolta ja huomasin että niissä on paljon samoja ääninäyttelijöitä... sen jälkeen en ole katsonu smurffeja enää samalla tavalla! :'D
    ♡♥♡

    VastaaPoista
  2. mä huomasin Smurffien lisäksi myös monissa Animeissa olevan Hopsun ääniä,kuten Viidakkokirjan Animeversiossa ja Frankensteinin hirviön ja Helen kellerin Animeversioissa ja monissa muissa. Ruohometsän kansassa ääninäytellyt Pauli virta ja Elise langenoja ovat myös Dubanneet Animeita,joten kuulostelin heti että miksi ne kuulostaa Isopäältä ja Viikalta eli niiltä Kaneilta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit tuon niin huomasin kyllä yhteläisyyksiä. Itse en pienenä pystynyt katsomaan ruohometsän kansaa ollenkaan koska se oli 3.v minusta liian raaka (ja silti halusin katsoa hopeanuolta sängyssä ennenkuin rupesin nukkumaan) mutta myöhemmin olen alkanut rakastaa sitä. XD ♡♥♡

      Poista
  3. Huomasin että Daisuken isän ja Sniperin ääninäyttelijä näyttelee myös Bemua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, pitääpä kuunnella moista havaintoa jossakin yhteydessä.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.