lauantai 25. lokakuuta 2014

Kysymysten vastaukset

Olin siinä uskossa, että saisin materiaalin eiliseen postaukseen. Mutta näköjään suunnitelmien muuttuessa joudunkin tekemään toisin. No ei se mitään.

Tälle kuukaudelle oli tarkoituksena saada viimein vastausvideo julkaistua. Täytyy myöntää, että eka osio sujui huomattavasti paremmin verrattuna toiseen. Jälkimmäinen sisältää nimittäin aivan liikaa tyhmiä eleitä ja omaa puhelahjattomuuttani, mutta niiden toivossa en olisi saanut ylipäätään mitään aikaiseksi.

Mutta 720p on laadullisesti mitä parhain mahdollinen vaihtoehto videoille. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus tämäkin, kun videoissa itsessään on kuitenkin useampi asia, joka kiinnostaa.

4 kommenttia:

  1. Videot olivat melko jäykkiä ja hidastempoisia, jonka takia sain katsotuksi vain ensimmäinen kokonaan ja toista vain ihan vähän. Olet videoissa jotenkin turhan jäykän ja vaivaantuneen oloinen, hieman ilmeetönkin ja jotenkin poissa oleva, jonka vuoksi videoita ei ole niin miellyttävä katsoa. Lisäksi aika paljon häiritsi hitaus siinä miten pitkään kysymys näkyi ruudulla ennen kuin lähdit siihen vastaamaan. Tähän olisi toivonut rivakampaa vauhtia, sillä kysymykset ehtii kyllä lukemaan nopeasti. Ei niiden tarvitse pitkää aikaa olla siinä näytillä.

    Tällaistä kritiikkiä vähän, näiden pohjalta voit halutessasi jatkossa koittaa parannella videoiden katselun mukavuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Näitä en tullut tehneeksi missään parhaassa mielentilassa (mikä näkyi lopputuloksessa) ja itse kuvaamisessa oli muuta mahdollista takkuamista.

      Kiitos palautteesta.

      Poista
  2. no,voi kiitoksia että otit Ruohometsän kansa ja Ginga-kysymyksenikin mukaan,sillä halusin Ruohometsän kansasta kysyä vain siksi koska se on kuin Hopeanuoli eli samalla tavalla raaka ja realistinen tarina,jossa on myös iloa ja surua. mutta kiitos!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Miksikäs ei, kun sarja kuitenkin tiedossa.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.