sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Orion 28

Orionin 28. osa on ilmestynyt postiluukkuuni, jolloin luvassa on spoilereita ja juonitiivistelmää kyseisestä mangasta. Keskustelun mahdollisuus silti itse tapahtumista ja sarjasta on.

Edellinen osa loppui hälyttävästi Rigelin ja Masamunen taisteluun, jonka lopputulos jäi pelottavan epäselväksi. Tarina jatkuu tästä kohtaa ja käy ilmi, että molemmat ovat selviytyneet. Masamune tosin vuotaa suuntienoilta verestä ja Rigel on toistaiseksi tajuttomana. Orion ja muut vihastuvat siitä miten Masamune riepottelee Rigeliä suussaan. Itse Gin on ilmestynyt paikalle ja Cross näyttäisi juoksevan koirajoukon edessä Masamunen sivuille. Vihollinen on suhteellisen lähellä rotkon reunaa ja yksi tumma hahmo on kiivennyt kallion seinämälle. Cross äkkää sen ja juuri kun Masamune on heittämässä Rigeliä rotkoon Sanada ehtii napata pennun syliinsä. Naaras on selkeästi hämmentynyt uroksen näkemisestä. Onhan siitä aikaa. Cross nimittäin tunsi Sanadan menneisyydestään ja jätti hänet tavatessaan Benin. Tuon jälkeen Masamune hyppää komeasti koirien keskeltä ja Orion lähtee perään ZTB:n turvin. Tuloksetta sillä Sanada tulee estelemään.

Taistelu Ohussa jatkuu ja tutut soturimme, George, Izou ja Tesshin nähdään taistelemassa. Matheus katsoo edessään olevaa taistelua ja huomaa Masamunen palaavan ja osallistuvan taisteluun. Se saa oikeastaan taistelun pysähtymään ja Kenshin menee johtajaansa vastaan. Koirat alkavat taistella ja Masamune onnistuu tappamaan Kenshinin tassun heilautuksella. Ilmeisesti tappamisen syy on hahmon petturuus, jonka jälkeen taistelu jatkuu ja Masamunen kimppuun hyökkäillään. Myös Orion haluaisi hyökätä, mutta Akame kerää hänet talteen. Taistelu jatkuu Sanadan ja Masamunen välillä ja Matheus lahjoittaa johtajansa huivin takaisin, johon Sanada sotkeutuukin. Juuri kun vihollinen on hyökkäämässä Orion juoksee ja puskee Masamunen sivuun. Gin yrittää juosta apuun, mutta Masamune ehtii hypätä ylös.

Kauempaa kantautuu ääni jolloin Tsubakuron ja Gennain joukot lähtevät liikkeelle. Taistelu jatkuu ja Bon ja Matheuskin ottavat yhteen. Lisäjoukon saavuttua Matheus päättää napata huivin ja viedä sen johtajalleen. (Koirat puhuvat keskenään ja Kurojakia tullaan muun muassa muisteltua yhden hahmokuvan verran). Masamune hyökkää Tsubakuron kimppuun ja tappaa tämän. Gennai seuraa tilannetta kauempaa ja pian Masamunen joukko on kadonnut hetkeksi.

Masamune taistelee Gennain kanssa ja huomaa ylhäälle mäelle katsoessaan Ohun sotureiden seuraavan. Orion kiilaa Masamunen luo ja on saada viholliseltaan iskun, mutta Weed nappaa poikansa. Yamabiko kyynelehtii nähdessään isoveljensä ja muu joukko on tullut mäelle seuraamaan tilannetta. Juuri kun Ohun soturit ovat lähtemässä Masamune hyökkää pikkuveljensä kimppuun. Kuoliko Yamabiko?

Lisäksi yksi spoilerikuva. Katsominen omalla vastuulla.

5 kommenttia:

 1. Sanada ja Cross ovat siis joskus olleet yhdessä? :D Onneksi Cross valitsi mielummin Benin, kun tuo Sanada on vähän... outo. :D

  Jännään kohtaan näytti jäävän, ja seuraava osa todennäköisesti olisi siis viimeinen tuosta Masamune-saagasta, jos oikein ymmärsin siitä eräästä uutisesta? Toivottavasti Yamabiko ei kuole, se on tosi hyvä hahmo Orionissa. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuosta oli jo JapanPopissa (6/2012). Mutta hyvinhän nuo yhteen sopii. Kovin ovat niin samannäköisiä ulkonäöltään, mutta Ben on silti parempi vaihtoehto Crossille.

   Voi olla. Ainakin noiden viimeisten sivujen mukaan ollaan jo Masamunen kimpussa. Vähän pelkään tuon Yamabikon puolesta..

   Poista
  2. Ei kun toivottavasti 30 osa on vika

   Poista
 2. Voi ei, toivottavasti Yamabikolle ei sattuisi mitään! Muutenkin on näitä suosikkihahmoja menetetty paljon ginga sarjojen aikana.

  Aika jännä tuo Sanada & muutenkin kiinnostus alkoi vähän enemmän kasvamaan Crossin & Sanadan menneisyydestä. Olisikohan tämä Sanada GNG'ssä esitettyjen Crossin pentujen isä? ;) (Haha, no tuskin). Mutta mitä Kiatsu itse sanoitkin, kyllä se Ben on parempi Crossille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Hyvin mahdollista ja ei haittaisi ollenkaan. Jäisi kyllä mietityttämään, että miten Crossin ja Sanadan tiet tuon jälkeen oikein erkanivat. No, löysihän Cross Benin ja pennutkin menivät muualle.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.