torstai 31. lokakuuta 2013

Orion 25

Nyt jatkettiin siitä, mihin oltiin jääty. Eli Sanadan ja Matheuksen joukkojen taisteluun. Kumpikin osapuoli saa vahvasti turpaansa ja juuri kun Matheus on aikeissa käydä hyökkäykseen - juoksee Masamune koirien läpi. Ensimmäiseltä vastustajalta uros vetää suolet ulos ja toiselle hän aiheuttaa vakavan vamman kaulan ja pään seudulle. Yksi Sanadan miehistä, Tenma on päässyt karkuun ja Matheus ei aio luovuttaa koiran kiinni ottamisessa.

Pakomatkallaan Tenma törmää Akakamaan, joka jääkin taistelemaan joukkoja vastaan Tenman saadessa lisää etumatkaa. Weed on kävelymatkalla ja huomaa irlanninsusikoiran taistelevan raivokkaasti Matheuksen väen kanssa. Akita kaataa muun muassa yhden kai-koiran, kun se juoksee Akakaman avuksi.

Matheus on saavuttamassa Tenmaa, mutta tällä kertaa uros törmää Gennain joukkoihin. Siinäkin käy niin, että ryhmät jäävät taistelemaan, kun Tenma lähtee jälleen lipettiin.

Tilanne on rauhoittunut hieman Weedin ilmestymisen jälkeen. Koirat lähtevät muualle kantaen uhreja selässään. Irlanninsusikoira ja Weed juttelevat hetken keskenää ja jälkimmäinen huomaa puiden varjossa kyyhöttäviä koiria. Kaksikon tiet eroavat ja varjoissa olevat hahmot lähtevät Weedin perään.

Tesshin, Kojuro, koga sekä muut ovat palanneet metsästä muiden luo ja ne juttelevat niitä näitä. Myös Koyukia on näytetty kylässä parin sivun verran ja miten naaras lähinnä kaipaa pentujaan. Siriusta, Orionia ja Rigeliä.

Weedin perään lähteneet koirat ovat saartaneet hänet. Kaikkien päät kääntyvät, kun he huomaavat puiden joukosta jolkottelevan Masamunen. Koirat kokevat parhaaksi perääntyä, kun Masamune kutsuu oman väensä paikalle. Weed vuorostaan jää saarroksiin ja taisteluun huivipäisen koiran kanssa. Hyvin alkuun akitaa kuritetaan kovalla kädellä, kun Masamune käyttää huiviaan kuristusottein. Hän lentää puuta päin ja muu joukko käy Weedin kimppuun epäonnistuen kuitenkin täysin turpiin antamisessa. Kaksikko ottelee vielä hetken ja kumpikin lentää sivuun. Silloin Weed näkee parhaaksi lähteä paikalta, mutta ei saa ketään peräänsä.

Tenma on hyvin tarkkailevasti paennut joelle juomaan vettä. Mutta koira ei pysty tekemään mitään, kun Matheus on jo saapunut paikalle ja saartanut hänet. Tenmaa rääkätään niin vedessä kuin maalla ja äkkiäkös linnut lentävät verisen ruumiin luo. Sanada kyynelehtii menetetyn ystävänsä perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.