keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Loisto löytöjä

En ole pitkään aikaan puhunut hankinnoistani, joten tässäpä pari juttua, mitä on kuukausien varrelta tarttunut mukaan. Orion ja suomimangoja lukuunottamatta.

Ostin elokuussa kuudellakympillä Urumista GNG:n neljännen julkaisun ensimmäisen osan. Manga oli tarjouksessa kympillä, joten päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja ostaa sen. Mietin kyllä pitkään, ostanko jonkun toisen, mutta niistä olisi pitänyt maksaa enemmän. Lisäksi kerääminen on minulle nyt luontevampaa, kun omistan susiosan ja voin jatkaa ensimmäisestä lähtien.

Mutta itse mielipiteisiin. Mielestäni kansikuva on todella upean punainen ja Ginkin pääsee olemaan siinä edukseen.

Manga oli siinä puolin tylsä, ettei se sisältänyt muiden mangojen tapaan extroja. Ei julisteita eikä postikortteja. Ainoastaan värisivuja oli, mutta eivät ne pidemmän päälle innosta.

Ja kun tarkemmin ajattelen niin sekin oli tylsää, että vieressä olevaa kuvaa oli hyödynnetty kaksi kertaa. Ensimmäisiin sivuihin ja vieläpä takakanteen. Tuon sivun kun olisi voinut antaa jollekin toiselle.


Tovin kestäneen tauon myötä hankin lisää tarjouksessa olevia tuotteita kuten Ben- ja Hyena-pahvimagneetit ja Weedin megaison kangasjulisteen.

Pahvimagneetteja hipelöidessäni huomasin tosiaankin sen, ettei näitä pidä nimittää paperimagneeteiksi. Oikeaa nimitystä olenkin miettinyt, mutta kun magneetit ovat tehty pahvista, niin ensimmäinen on parempi nimike.

En pystyisi millään muotoa taittamaan tuota magneettiosaa, jolloin annan sen vain olla tuollaisenaan. Molemmat ovat kuin uusia ja pulitin niistä kaksikymppiä per kappale.

Näin lopuksi yksi helmi, jonka saamista olen odottanut siitä lähtien, kun Creation Advance alkoi julkaista sivuilleen näitä oheistuotteita. Aivan. Weedin megaiso kangasjuliste.

Suomen puolella en ole kovinkaan nähnyt yksittäisten ihmisten myyvän julistetta. Urumissa juliste oli alunperin 180 € ja se laski tuosta vielä tarjouksessa ollessaan, sen lisäksi että olin saanut kanta-asiakaskortilla alennusta.

Kangasjuliste on aivan mieletön ja se on miltei kaksi kertaa Weedin kangasjulisteen kokoinen. Tällä hetkellä julisteessa ärsyttää ainoastaan rypyt, jos niitä saisi jotenkin vain silotettua.

2 kommenttia:

  1. Oih, niin ihana tuo juliste! Olenko edes kateellinen tai mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset ostokset kirpaisevat ja pahasti, mutta on se sen arvoista... :S

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.