sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Oheistuotteilla koristellen

Hankin koulujen alkamisen yhteydessä Ginga.fin kaupasta muutaman lasinalusen laitettuani aiemmin Orionin 24. osan ennakkotilaukseen. Valitsin ostoskoriini Georgen/Joujin, Hiron, Rocketin ja Kenin ja sain päälle pienehköä alennustakin.

Lasinalusten ilmaannuttua innostuin kiinnittämään niitä kirjahyllyni seinää pitkin. Aiemmin olin miettinyt miten saisin ne esille Smurffin tehtyä aiheesta oma postauksensa. Myöhemmin Kaksoissolan foorumiltakin kävi ilmi, että porukka pitää lasinalusia näkyvissä, jolloin päätin minäkin laittaa lasinalusiani esille.

Postissa tulleet lasinaluset.
Entuudestaan minulta löytyi lasinaluset Ginistä, Benistä, Rikistä ja Kagetorasta. Nyt omistan kahdeksan yksilöä, jolloin kerättävää löytyy vielä puolet.


Täytyy sanoa että tykkään näkemästäni nyt oheistuotteiden paremman näkyvyyden takia. Onneksi minulta löytyy vielä toinen hylly, jonka seinään voin laittaa lasinalusia sitä mukaa. Tarkoitukseni olisi laittaa kahteen seinään kaikki kaksitoista lasinalusta kuuden sarjoissa.

4 kommenttia:

 1. Mitä mieltä oot siitä että Weed taidekirja julkastaan suomeks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän sitä hyvänä asiana ja aion mangan hankkia itsellenikin, vaikka sen japaninkielisenä jo omistankin. Tällaisen extran ilmestymistä olen odottanut jo pitkään ja keräilytavaran arvon lasku ei haittaa ollenkaan.

   Poista
 2. Hyvässä mallissa näyttää sinullakin lasinalusten kerääminen olevan.
  Jäi tuo viimeinen lause hieman häiritsemään; eikö noita ole yhteensä vain kuusitoista, vaikka puhuit kahdeksastatoista...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo varmaan johtuu siitä, että miten ajattelin laittaa lasinaluset, jolloin niitä tuli "yksi kuusi lisää" kun seiniä on kolme.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.