keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Mainiot blogit!

Bloggaaminen on yleistynyt viime vuoden puolelta lähtien, jolloin yhä useammalta fanilta löytyy blogi. Tässä kirjoituksessa erittelen mielestäni ne mainioimmat yksilöt ja joiden seuraamisesta nautin. Ehtona ovat ennen kaikkea monipuolisuus sisällön suhteen ja varsinainen kirjoittaminen.

- GinBing on hyvän ystäväni, Windyn pitämä Ginga-aiheinen blogi. Olen ennen kaikkea nauttinut bloggaajan kirjoitustyylistä ja laajoista mielipiteistä, jotka sisältävät hyviä perusteluitakin. Windyltä löytyy kokemusta faniudesta ja hän tarjoaa blogissa muun muassa juoniselosteita Shiroi Senshi Yamatosta. Joten suosittelen tarkkailemaan blogia mikäli sarja kiinnostaa!

Liian aliarvostettu blogi, joka kaipaisi osakseen lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, mitä uudet lukijat voisivat tuoda tullessaan.
- Ennennäkemättömän Hopeanuoli!musikaalin virallinen blogi. Esityksen näkeminen vuoden 2012 Animeconissa oli jotain niin mullistavaa, että ilahduin suuresti musikaalille tarkoitetun blogin löytämisestä.

Oikeastaan blogi on juuri hyvä vaihtoehto kertomaan tarkemmin musikaalista ja sen tapahtumista. Mukana on ollut hauskojakin juttua ja on ollut hienoa saada tietää jäsenistäkin enemmän. Aivan ihana blogi. ♥

- Tulilinnun pitämä blogi Ginga-uutisille. Meinasin joskus tehdä uutisille tarkoitetun blogin, koska Gingaan liittyvistä uutisista on hyvin vaikea kuulla, mikäli ei ole liittyneinä foorumeille tai käytä Linnunradan Sanomat sivustoa.

Blogi on mukavasti ajantasalla ja uutisten sisältö/tieto on kattava.

- Ruotsalaisen keräilijän, MyPruen kirjoitelmia keräilystä englanniksi. Blogi on tarjonnut hyvin erilaisia vinkkejä esimerkiksi sen suhteen, mitä huutokauppoja kannattaisi kokeilla. Lisäksi oheistuotekuvat ovat monipuolisia ja aina on piristävää nähdä harvinaimmista tuotteistakin uusia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.