perjantai 2. elokuuta 2013

Kamalimmat turkinvärit ja ulkonäöt

Muistui mieleen tällainen aihe K-13 foorumilta, joten päätin sellaisen tehdäkin. Gingassa on muutamia hahmoja joiden ulkonäöt tai turkinvärit ovat kerrassaan kaameita. Silti suhtaudun melko neutraalisti näihin listaamiini hahmoihin, vaikken heidän ulkonäöistään mitenkään erityisesti pidä.

Genba mainittakoon ensin kerta hahmon ulkonäkö puistattaa näistä ehdokkaista eniten.

En ole ikinä pitänyt tanskandoggin hörökorvista, jotka ovat kaiken lisäksi aivan liiän pitkät minun silmilleni. Mangassa taas Genba saa näkyvän puolikaljun keskelle päätään kun Akame tekee yllättävän hyökkäyksen koirien käydessä kamppailua Torahampaalla.

Hougeniin verraten, koiralla on vuorostaan siistit korvat, arpia ja hahmon luonteesta on tehty nerokas!

Jaguarin ulkonäössä on aina ällöttänyt todella tumma ruskean väri, mikä ei ole loppujen lopuksi pahan näköinen. Väri rinnastettuna lautasen kokoisiin silmiin sen sijaan tekee hahmosta todella kamalan näköisen.

Myös mastiffin mustat "silmäpussit" korostavat näitä mollosilmiä.

Ehkä olen vain yksin tämän asian kanssa, mutta olen monesti nähnyt senkin äryttävä, miten Jaguar hukkuu turkinvärinsä puolesta tummiin varjoihin ja taustoihin GNG:ssä.
Takahashi on kommentoinut monesti Kamakirin turkin piirtämisen olevan vaikeaa ja etenkin mangassa turkki on tehty todella taidokkaasti.

Kun arvostelen irlanninsusikoiran ulkonäköä niin tavalliselta tuntuvaa turkinväriä en näe ollenkaan rumaksi.
Sen sijaan jos ajatellaan jollakin ihmisellä tällaiset paksut kulmakarvat ja seppoviikset niin totean vain etten pidä yhdistelmästä. Rehotusta on liikaa, vaikka koiralla nämä toimivatkin paremmin.

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä: Great, suosikkisivuhahmoni.

Vihreä väri ei näytä ollenkaan hyvältä tanskandoggilla, vaikka sävy voisi olla hirveämpikin. 

Mielestäni vain keltainen turkinväri mustalla kuonolla olisi toiminut paremmin. Onhan sentään tällainen paperimagneettikin tehty Greatista ja animessakin nähdään hahmoa vastaavalla turkinvärityksellä.

6 kommenttia:

  1. Tähän lisäisin vielä Bemun. En ole hirveästi pitänyt Bemun ulkonäöstä, varsinkaan animen. Aivan kun Bemulla aivot olisivat näkyvissä. Hieno postaus kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bemun ulkonäöstä en ole joskus pitänyt, mutta mielipiteeni on muuttunut vuosien varrella. ^^

      Poista
  2. Hougenin Nauru Weed Animen alussa kuulosti hieman Oudolta ehkä Hieman tukehtumiselta vaikka pidänkin siitä animesta ja Hopeanuoli animesta n_n

    VastaaPoista
  3. Minä en itse pidä Hazukin animeulkonäöstä. Jotenkin tönkkö, väritys on kummallinen. Bemukaan ei näytä mitenkään hemaisevalta, mutta koska ulkonäköön on merkittävä syy (tässä tapauksessa happo), sen ymmärtää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Nykyään Jaguar taitaa olla ainoastaan pahimmasta päästä.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.