keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kuolleet Ginga fanit

On olemassa faneja, jotka ovat kuolleet ja muuttuneet enkeleiksi. Kaikista kuolleista faneista ei edes tiedetä. Itse tiedän kolme, kerta he ovat pyörineet samoissa piireissä kuin minä.

Ensimmäisenä tulee mieleen K-13 foorumilta Kitten niminen käyttäjä. Huomasin myöhemmin foorumille liittyessäni, että käyttäjät olivat puhuneet jossain yhteydessä aiempana vuonna kuolleesta Kittenistä. Kuolinsyytä ei ilmeisesti tiedetty. Muistan kyllä aikoinani tutkineeni viesteistä henkilön kuolleen sairaalaan, jossa hänen joku ystävänsä oli ollut läsnä viime hetkillä.

Kittenin viimeinen toive oli että GNG saataisiin joskus suomeksi. No, suuri unelma on jo tänä päivänä käynyt toteen ja se saa muistamaan edellä mainitun fanin.
 
Ulkomaalaisella foorumilla oli käyttäjä nimeltä G.I.N. Hän kuoli viides päivä syyskuuta vuonna 2010 ja oli kuollessaan 16-vuotias. G.I.N oli taistellut monia vuosia syöpää vastaan, mutta tiesi silti kuolevansa.

En ole ollut koskaan aktiivinen ulkomaalaisella foorumilla, että olisin G.I.N.iin tutustunut. Sain tiedon hänen kuolemastaan pian esiintyvissä muistovideoissa, joita tehtiin Youtubeen. Myös foorumilla oli jotain ilmoitusta aiheesta.

Vaikka en henkilöä tuntenutkaan niin ei ole oma itkuni kaukana, kun katselen näitä videoita. G.I.N.in kuolema tuntuu epäreilulta ja todella surulliselta.

Tähän loppuun sanon vielä että minulla oli aikoinaan yhdessä koiraroolipelissäni käyttäjä, joka kuoli kolarissa. Hän taisi olla -95 vuosimallia ja menetyi loppukesästä vuonna 2011 tai 2012. En tuntenut häntä pahemmin, mutta käyttäjän kaverin tullessa ilmoittamaan foorumiroolipeliini kuolemasta, oli se vain jotain niin käsittämätöntä.

Lepää sinäkin rauhassa, Inazumi.

Tears.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.