lauantai 27. heinäkuuta 2013

Unelmieni mangat

Aiemman postauksen lisäksi olen onnistunut hankkimaan itselleni unelmieni mangoja, joista olen haaveillut useita vuosia. Vaikeuksina mangojen ostamiselle ovat olleet ennen kaikkea satoja euroja hipovat hinnat ja vaihteleva saatavuus.

Kuvassa on GNG:n neljännen julkaisun kaksi viimeistä mangaa, jotka kattavat susiosan. Tämä julkaisu on omalla kohdallani se halutuin, koska mukana on mielettömiä julisteita ja extroja sekä mangat ovat puhelinluetteloiden kokoisia.

Näiden lisäksi kansikuvat edustavat julkaisujen parhautta ja molempien hintana oli kuusikymmentä euroa. Eli edullisella hinnalla sain, sillä en näe mitään järkeä maksaa mistään mangasta yli sataa euroa. Sen takia onkin syytä odotella edullisempia hintoja ja kerätä maltillisemmin.
Toisessa mangassa on juliste Ginistä ja takapuolella on tämä juliste kahden postikortin lisäksi. Ensimmäisessä mangassa on juliste Shugasta ja Akamesta ja kääntöpuolelta löytää tällaisen julisteen.
Tässä taas komeilee Weed worldin mangat kolmonen ja nelonen. Kuten GNG:n neljännessä julkaisussa niin worldeissa on myös extroja: paperihahmoja, kalentereita, fanarttia ja värikuvia. Lisäksi nämäkin mangat ovat kooltaan puhelinluetteloiden kokoisia.

Jos näistä kahdesta pitäisi valita mieluisampi niin vastaisin ilman muuta mangan numero kolme. Kansikuva on tummempi ja miellyttää silmää näin enemmän. Hiirimatto oli oikeastaan suurin syy miksi halusin juuri kyseisen mangan itselleni, joten se voittaa siltäkin osin neljännen mangan. Puhumattakaan siitä miten värikuvia on enemmän ja niissä on paljon hahmoja.

Neljännessä taas oli parempi paperihahmo mukana ja tykkäsin Weed pehmojen mainoksestakin. Postikortit (ylemmässä kuvassa GNG:n postikorttien kanssa) olivat mukava lisä ja fanitaide oli rikkaampaa tässä mangassa.

Paperihahmot Melistä (kolmonen) ja Jeromesta (nelonen).
Hiirimatto.
Sattumanvarainen kalenteri.
John ja Hougen.
Lempihahmoni John on piirretty realistisesti ja hän näyttää ennen kaikkea komealtakin. Hougen piirros vuorostaan nauratti johtuen miten seitsemännessä suomimangassa tanskandoggi suuttui, kun häntä nimitettiin pomoksi mikä on eräs japanilainen kahvimerkki.

6 kommenttia:

  1. Itse omistan Weed World 2:en ilman paperihahmoa tosin, mutta olin siihen inasen pettynyt. Jos mangassa ei olisi ollut noita kalentereita, tarroja ja fan artteja, olisi mennyt kyllä samantein myyntiin. Mielestäni on ehkä turhan yliarvostettu painos, vaikka onhan nuo paperinuket ihania.

    ..Ja onhan nuo kooltaan tosi näyttävän näköisiä~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo tulikin huomattua neljännen mangan kohdalla. Mangassa ei ole varsinaisesti mitään kummaa kuin juuri nuo extrat ja sitten onkin paljon tarinoita japaniksi.

      Vähemmän kannattaakin laittaa tällaisiin mangoihin rahaa.

      Poista
    2. Jep. Itselläni on kyllä extramangoista Tokubetsuhan, joka myöskin oli aika pettymys.. Vaikka sekin on kivan paksu :D

      Taidekirja ja sellaiset mangat kuin Meteor Gin ja Shin Gaidenit ovat kyllä loistoja!

      Poista
    3. Muistan kuin sain Tokubetsuhan niin petyin vastaavasti sisältöön ja mangan yksinkertaisuuteen. Takakansi kuitenkin ansaitsee kehumista pyyhe-, pehmo-,avaimenperä- ja puhelinkorttimainoksesta.

      Taidekirja vuorostaan on näyttävä ja sitä kelpaa ihastella useinkin. Meteor Ginkin on japaniksi upea. *_*

      Poista
  2. Hoi, paperihahmot saa Methpringiltä kätsästi tästä topicista ^^ http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=37&t=2162&start=20 Alas vain rull-rull :3
    -Weeduliskuukkeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä, mutta olen kyllä ollut asiasta tietoinen. Ja tuohan koskee näitä muunneltuja paperihahmoja. ^^

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.