lauantai 20. heinäkuuta 2013

Äänestys päättynyt

Noin kuukausi sitten tein äänestyksen koskien blogin nimeä. Halusin tietää pidättekö nimestä Hopeanuolen ikuinen ystävä vai joutaisiko nimi vaihtaa johonkin toiseen kuten Linnunradan laidalla nimeen.

29 ääntä eli 50 % oli sitä mieltä että nimen tulisi säilyä ennallaan. 15 (26 %) oli asiasta epävarma kun taas 13 (22%) kannatti ehdottomasti nimen vaihtoa.

Pitkälti enemmistökin oli samalla kannalla kuin minä itsekin. Olen jo tottunut nimeen, vaikka se meinaakin olla oikea sanahirviö. Olen myös miettinyt sitäkin, jos vaihtaisin blogin osoitteen nimen samaksi kuin blogin nimen. Eli Hopeanuolen tomodachista tulisi Hopeanuolen ikuinen ystävä. Siinä vain piilee se ongelma että tällöin lukijoiden olisi liityttävä uudelleen blogiin, jotta he näkisivät aina uusimmat kirjoitukset. Joten helpointa on pitää kaikki entisellään.

Kiitos kaikille äänestäjille ja kommentoijille! Halusin saada varmuuden tähän nimiasiaan kuulemalla Teidän mielipiteitänne. Minulle kyselystä ja palautteesta oli enemmän hyötyä kuin haittaa, vaikken mitään muutoksia ryhtynytkään tekemään nimien suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.