sunnuntai 9. elokuuta 2015

Oletko Neron veli?

Muistin vasta seuraavana päivänä, kun olin postannut löytöjä GDW:n animesta aiheen, että unohdin siitä kokonaan yhden kohdan. Voin olla kokonaan yksin tämän asian kanssa. Se ei haittaa, mutta huomasin ainakin muutamalla löytyvän vastaavanlaista mielipidettä.

Animen seitsemännessä jaksossa Weed jää kaksin Rocketin kanssa. Weed lähtee innokkaana seuraamaan jänönjälkiä ja Rocket on jo aikeissa napata hänet. Mutta eräs ruskea koira ehtii hyökätä ensin. Hän on saanut tehtäväkseen tappaa Weedin, mistä Hougen palkitsisi ruhtinaallisesti. Weed onnistuu haavoittamaan koiraa ja vielä tämän jälkeen Rocket antaa sille turpiin. Jerome ilmestyy hetken päästä ja Weed laskee kätyrin menemään.

Tässä ruskeassa koirassa vilahtaa välillä Neron piirtotyyliä ja muita piirteitä, joista alla oleva kuva on hyvä esimerkki. Nerolla on kuitenkin tähän koiraan verrattuna erivärinen turkki ja eriväriset silmät. Mutta piirtotyylistä, muista piirteistä ja silmistä tuli ainakin itselleni hyvin vahvasti mieleen Nero. Se vaikuttaa jopa samanlaiselta pikkupahikselta, joka halusi miellyttää Hougenia. Mutta on pohjimmiltaan kuitenkin pelkuri. Omasta mielestäni varsin hauska seikka animessa. Sitä suorastaan miettii, mistä moinen tapaus. Tosin onhan GNG:n animen puolellakin kuvakohtaus, jossa esiintyy Lloyd erivärisenä, vaikka hahmo onkin jo kuollut. Kenties tässäkin on hyödynnetty aiempaa materiaalia? Tai vaihtoehtoisesti piirtotyyli yhdistettynä muihin tekijöihin onnistui muistuttamaan Neroa kokonaisuudessaan. Vaikka alunperin on ajateltu luoda aivan uusi sivuhahmo.

1 kommentti:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.