torstai 12. helmikuuta 2015

Gajou No Kettou Hen 3

Omistan yhden mangan tätä kolmiosaista Gajou No Kettou Hen erikoisjulkaisua. Omistamani manga on julkaisun viimeinen osa, joka päättyy Kaibutsun kukistumiseen.


Perustiedot
Kieli: Japani.
Sivumäärä: 390 (6 värisivua)
Julkaisuvuosi: 2005
Koko: 18 x 13 cm

Tapahtumat
North saattaa Weediä Torahampaan uumenin. Aukon suulla odottelevat ammattitappajat ovat valmistautuneina. Kaksikko menee syvemmälle ja yhtäkkiä Kaibutsu ilmestyy Northin yläpuolelle. Hirviö tarraa koiran kurkkuun ja repii tämän pään irti. Ammattitappajat eivät ole moksiskaan ulos lentäneestä päästä. Weed putoaa Kaibutsun kanssa takaisin luolaan, jonne Kagetora ja Ken haluavat suunnata. Weed väistelee hirviön iskuja ja saa Kenistä sekä Kagetorasta seuraa. Smith ilmestyy aukon suulle ja Jerome antaa hänen mennä sisään. Kaibutsu höykyttää yksitellen koiria, kunnes Smith saapuu. Hän hyökkää hirviön kuonoon. Taistelun jatkuessa rakennelma alkaa sortua, jolloin muiden on poistuttava.
Tässä välissä näytetään, kuinka Reika vie Ginille, Akamelle ja Johnille ruokaa. Hougenin alaiset ovat onnistuneet näkemään naaraan ja tämän reitin. 
Soturit etsivät Smithiä raunioista ja kun hänet löydetään, jättää Smith heille hyvästit. Tämän jälkeen kivien keskuudesta kuuluu liikettä. Kaibutsu on elossa ja se on hetken kuluttua seisomassa aukon suulla. Taistelu alkaa ja niin myös ammattitappajien suunnitelma. Ensimmäisenä hyökkää Robert ja sitten Rocker, jotka menehtyvät kumpikin melko nopeasti. Hyökkäystä jatkaa Heuler ja kun hänet on isketty maahan, on Jeromen aika toimia.
Hidetoshin ja Daisuken matkaamista koirien avuksi näytetään.
Jerome hyökkää, mutta hirviö onnistuukin hyppäämään vastustajansa yli. Kaibutsun tarinaa avataan kuten myös kaksikon suhdetta. Jerome yrittää jahdata hirviön takaisin Torahampaan uumeniin.
Gin ja muut havaitsevat Hougenin alaisen, Gonin jonka he ottavat myöhemmin panttivangiksi. Reika on jatkanut matkaansa, kunnes naaras saa ahdistelijoita kimppuunsa. Hiro ilmestyy paikalle ja vie yhdeltä urokselta kuulat. 
Kaibutsu ihmettelee, missä Jerome on, joka on hyökkäämäisillään edestäpäin. Weed ehtii kuitenkin hyökätä ensin ja muut seuraavat perässä. Näin Jeromella on mahdollisuus toimia suunnitelmansa mukaisesti. Kaibutsu saa Jeromen hampaisiinsa, jolloin koirat eivät hyökkäile. 
Hidetoshi ja Daisuke löytävät matkan aikana kuolleen koiran ja jatkavat kiipeämistään. 
Sotureiden hyökkäily jatkuu ja miehet alkavat löytää tietänsä Torahampaalle. Hidetoshi miettii ampumista, mutta Daisuke estää tätä. Nyt Kaibutsulla on suussaan Kagetora, minkä takia taistelu kiihtyy. Hirviö pudottaa Kagetoran ja nappaa Jeromen, joka vetää suolta. Kaksikko roikkuu kallion reunalla. Kagetora pitää Kaibutsulle puheen Akatorasta ja kaikki käyvät päälle. 
Koirat putoavat virtaan, jossa kolmikko yrittää vielä hyökkäillä. Vesiputous vie heitä alas, jossa on terävä puunoksa. Kaibutsu lävistyy siihen ja muut laskeutuvat alas etsimään tovereitaan. Ken ja Kagetora löytyvät nopeasti, mutta on mentävä alemmas, jotta Weed ja Jerome löytyvät. Koirat hakevat heidät ja manga loppuu siihen, miten soturit lämmittävät toisiaan.

Extroja?
Mangassa on ainoastaan 6 värisivua ja johonkin väliin on saatettu laittaa ns. parempia mustavalkoisia kuvia. Näitä ovat esimerkiksi profiilisivukuvat ja mainokset.

Alla kuvia niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.