tiistai 24. marraskuuta 2015

Erot animeen (Weed, osa 14)

Animen ja mangan eroavaisuuksia toisistaan, kun vuorossa on Weedin 14. osa.

Ron 
Manga esiintyy kokonaan uusi hahmo, Ron-niminen saksanpaimenkoira. Hän törmää Rockettiin metsässä luullessaan tätä kanarosvoksi. Ihmiset olivat nimittäin heidän jäljillä. Ron lähtee lopuksi ja varoittaa Rockettia mm. siitä, että ihmiset aikovat ampua kaikki alueen villikoirat.
Ronin tekee erikoiseksi myös se, että hänen ulkonäkönsä muuttuu alkuperäisestä toiseen suuntaan.

Jerome ja Weed
Mangassa näytetään, kuinka Weed ja Jerome odottelevat Rocketin paluuta kahdestaan. Myöhemmin Weed toteaa muille, että lähdetään Rocketin perään. Animessa koirat seisovat yhtenä joukkona.

Rikiya
Rocket törmää myös toiseen uuteen hahmoon. Noin 10-päisen laumanjohtajaan Wakayamassa. Koirat tuntevat toisensa entuudestaan, sillä Rocket johti yhtä alueen neljästä laumasta. Paikalle saapuu jopa itse Kamakiri, jolloin Rocketkin joutuu välikäteen. Joukot käyvät myös hänen päällensä. Samaan soppaan sekoittuu Weedin porukkakin.

Mole
Osassa näytetään veristä Molea, jonka Jun'ichi ja hänen isänsä vievät eläinlääkäriin. Mole olisi saanut uuden kodin, mutta hän karkaa sieltä myöhemmin auton kyytiin. Molen nähdään heräävän Kogien syleilystä.
Animessa Tesshin olikin se, joka yritti pelastaa Giniä ja viedä hänen viestiään. Mangassa se on Mole.

Jerome
Jeromen nähdään käyvän mangassa sellaisten ihmisten päälle, joita ei ole animessa. Hän joutuu myös taisteluun Ronin kanssa. Mangassa kerrotaan myös, että Jerome sai tässä tohinassa kolme haulia kehoonsa. Animessa hän sai ainakin yhdestä ja pakeneminen tapahtui eri tavalla. Kamakirin joukot olivat nimittäin johtaneet Weedin porukan ansaan. Mutta mangassa Kamakiri ja Weed törmäävät, kun Stone lähtee viemään heitä. 

Ron repii Jeromen korvan
Animessa sen vie Kamakiri.

Narttukoiran kimpussa
Genban joukot poikkeavat kylään ja yrittävät viedä sieltä yhtä naarasta mukanaan. Koirat käyvät jopa isännänkin päälle ja tässä välissä Daisuke saapuu paikalle autollaan. Daisuke nappaa miehen autoon sisälle ja yrittää soittaa poliisit. Myös Akame mahdollistaa Chikon pakenemisen. Sen jälkeen Shigure ja Mutsun porukka saapuukin.

Kyoshiro Kamakirin päälle
Mangassa Kyoshiro saa tarpeekseen Kamakirin puheista ja on käydä koiran päälle. Weed kuitenkin estää tämän, jonka jälkeen seuraa kumartuminen Kamakirille.

1 kommentti:

  1. Eihän Mole jäänyt auton alle, vaan sen tassut ja maha raapiutuivat verille lumessa?

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.