perjantai 5. kesäkuuta 2015

Koskaan ei ole myöhäistä Ginga-blogata

Innostuin viime kuussa toteuttamaan yhtä Gingaan liittyvää projektia. Päätin nimittäin luoda kaksi blogia, jotka säilöisivät kuvia GNG:n kalvoista ja GDW:n gengoista.













Olen aina halunnut löytää kalvojen ja gengojen kuvia helpommin sen sijaan, että se edellyttäisi hirveää määrää googlettelua. Eli olen kaivannut yhtenäisempää paikkaa, josta kalvoja ja gengoja löytyisi ja niitä pääsisi katselemaan. Tämä on oikeastaan kummankin blogin idean taustalla. Säilöä näitä kuvia, aarteita jotka kertovat lisää Ginga-sarjoista ja niiden ajasta.

GNG:n kalvoja on Hopeanuolen animaatiokalvoja koskeva blogi. Ja Weedin Gengoja ajaa saman asian gengoja koskien. Kumpikin blogi on tosiaan tarkoitus pitää kuvablogina, jolloin postailen tietyn ajan välein.

Kuvat tulevat erilaisten huuto- ja nettikauppojen sivuilta ja joitain keräilijöiden omia yksilöitäkin saattaa olla, jos kuvia ei muuten löydy. Joka tapauksessa itse en kuvia omista.
Tällä hetkellä vain GNG:n kalvoja blogissa on banneri (Herun suunnittelema) ja Weedin Gengoja blogille en ole vielä sellaista ehtinyt edes kaavailla. Liikaa kiireitä, mutta aika näyttää. Blogit ovat vasta niin alkuvaiheilla.

3 kommenttia:

  1. Jos kelpuutat niin tykästyin näihin blogeihin niin kovasti, että tekaisin sinulle WG:hen vaikka sitten väliaikaisen bannerin, jos haluat käyttää ;u; Ei ole pakko.

    http://sta.sh/0sm1v8lp75

    Tykkään itsekin selailla noita netistä ja tallennella koneelle niin ihana idea kerätä niitä yhteen.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.