sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Orion osa 2

Manga jatkuu kohtauksella, jossa Akamen lapsenlapset ovat juuri ilmestyneet Sasuken turvaksi. He kyselevät mm. mitä paratiisille on oikein tapahtunut. Sasuke näyttäisi selittävän, että Hougenin lyömisen jälkeen paratiisi saatiin takaisin. Mutta luonnonkatastrofi tuhosi sen kolme kuukautta sitten. Shirozaru on hämillään tapahtuneista ja kertoo Akamen olevan heidän isoisä.
Kolmikkoa piiritetään hieman ja yksi irlanninsusikoirista kysyy, mahtavatko he tuntea Kamakiriä. Sitten kolmikkoa syytetään heidän isänsä tappamisesta. Akakamakiri yrittää käydä Shirozarun päälle, mutta Iga viskaa lumet koiran naamalle hypätessään. Shirozaru onnistui nappaamaan Sasuken ja koirat kuin liitävät lumimyrskyn keskellä.

Sillä välin Orion on jäänyt yksin Hanashiron joukon kanssa. Heille tulee sanaharkkaa ja Orion iskee tassunsa Hanashiron silmille. Sen jälkeen hän puree johtajaa ja kiepauttaa koiran ympäri. Hanashiro jää kallion reunalle ja samassa hänen joukkonsa lähtee pois. Koiran ote lipsuu, jonka seurauksena Orion päätyy myös mukana veteen. Hän ei anna Hanashirolle minkäänlaista armoa veden alla. Hanashiro jää jumiin puunrungon alle eikä Orion onnistu pelastamaan koiraa. Orion ajelehtii virran mukana pois.

Seuraavaksi näytetään Sasukea ja Akamen lapsenlapsia. He esittelevät itsensä, Akamen näköinen on Shirozaru, tummempi koira Muu ja jäljelle jäänyt Rara. Shirozaru selittää lisää Akamesta, jonka mielestä Igojen ja Kogien välinen sota/kina oli turhaa. Hän antoi kuuden kuukauden ikäiset tai nuoremmat pennut ihmisille lemmikeiksi. (Ja ilmeisesti Shirozarun äiti, sekä Muun ja Raran isät olivat noiden joukossa). Mutta ennen pennuista luopumista niiden tuli luvata, ettei jälkikasvu enää palaisi Igaan ninjoiksi. 
Shirozaru syntyi, kun Ohusta tuli paratiisi ja hän halusi tulla ninjakoiraksi isoisänsä tapaan. Mutta Shirozarun äiti oli ideaa vastaan.
Jälkikasvu sai kuitenkin palata mm. Ohun tilanteen kantauduttua koirien korville ja kun heille kerta annettiin siihen lupa.
Tarinan päätteeksi koirat saapuvat mökille, jossa Weedin pentujen pitäisi jo olla. Sasuke pahoittelee myöhästymistään ja huomaa sisään astuessaan pentujen olevan poissa. Koirat jakautuvat neljään suuntaan ja lähtevät etsimään niitä.

Sillä välin Sirius yrittää etsiä Sasukea, mutta ei jaksa tarpoa lumihangessa. Lumen tulon seurauksena Sirius ei enää vainunnut koiraa ja etsiminen kävi muutenkin mahdottomaksi. Hän huutaa Sasuken ja muiden sisarustensa nimiä. Sirius näkee koirajoukon lähistöllä ja se osoittautuu Kamakirin pojiksi. Koirat eivät meinaa aluksi välittää pennusta, mutta ottavat sen mukaansa. Siitä voi olla hyötyä myöhemmin.

Orion näkee unta, jossa sisarukset tulevat häntä vastaan. Kaksi koiraa, joista toinen on Heizō, yrittää nostaa pennun ylös virrasta. Orion herääkin yllättäen ja käy koiran kimppuun. Hän ei halua palata lauman luokse, vaan etsii mieluummin perhettään. Heizō on kiitollinen Orionille henkensä pelastamisesta. Hän on jo aikeissa lähteä, mutta palaa takaisin ruuan tullessa puheeksi. Koirat syövät lintua ja ihmettelevät, miten Orion pystyi voittamaan Hanashiron. Luppakorvainen kertoo, että Orionin tulisi olla varovainen Hanashiron kanssa. Mutta Orion kertoo hänen olevan nyt kuollut.
Sitten Vanhin ilmestyy ja välittää kiitoksensa pennulle. Häntä katsoessaan Vanhin muistaa taas Akakabuton ja Rikin. Orion vastaa olevansa Ylipäällikön poika, jonka seurauksena hänelle kumarretaan. Tuon jälkeen Vanhin kertoo lisää mm. Kurohabaki-klaanista.

Vanhin kertoo myös, ettei kukaan ole nähnyt Ohun sotureita ja että Orion on heistä ainoa. Orion saa tarpeekseen ja on jälleen aikeissa lähteä. Muut varoittelevat häntä siitä, ettei pentu käyttäisi oikeaa nimeään vieraista koirista johtuen. Pennun lähdettyä Vanhin yrittää etsiä joukostaan sellaista, joka katsoisi Orionin perään.

Bella on eksyksissä ja itkee. Hän lähti pian sisarustensa perään, jotka vastaavasti etsivät Sasukea. Shirozaru ja muut kuulevat pennun ja menevät sen luo. Myös Izoun porukka löytää Bellan. Pennulla ei ole mitään hätää, kun käy ilmi että koirat ovat tovereita. Bella ei kuitenkaan pysty enää vastamaan kysymyksiin, sillä kylmyys alkaa vaivata pienessä kehossa.. Koirat yrittävät etsiä suojapaikkaa ja Izou on havaitsevinaan jotain. Yhtäkkiä tumma hahmo nappaa Bellan! Mutta hänet saadaan kiinni. Tässä välissä ilmeisesti joku toinen koira onnistuu nappaamaan pennun ja takaa-ajo jatkuu. Shirozaru saa kuitenkin Bellan napattua.

Orion näkee Ryōn porukan vaeltamassa ja hän piiloutuu lumeen. Pentu jää kiinni, kun koirat havaitsevat hänet lumen keskeltä. Tämän jälkeen Orion ottaa yhteen Ryōn ja hänen porukan kanssa. Heizo ja Tyson ovat lähellä todistamassa tapahtunutta. Heizo sotkeutuu taisteluun joksikin aikaa, kunnes Izou (ja Shirozaru sekä Sasuke) eksyy paikalle.
Lopuksi nädään, kuinka Muu ja Rara lämmittävät Bellaa mökissä. Heizo ja Tyson taas huolehtivat Orionista muualla. Manga päättyy mm. Kurohabaki Jinemonin ensi-ilmaantumiseen ja kun vieras koirajoukko piirittää Yamabikoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.