sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nolottaako? Osa 1

Välillä Weediä katsoessani törmään mitä noloimpiin kohtauksiin, jotka saavat minut myötähäpeän partaalle. Vuosien saatossa olen oppinut sietämään kohtauksia enemmän, mutta kyllä ne edelleenkin tekevät minut vaivaantuneeksi.

Kun näitä kohtauksia katsoo, tekeekö mieli näyttää sarjan animeversiota jollekin tutulle tai ystävälle? Mukana saattaa olla myös kohtauksia joita nimitetään yleisesti noloiksi tapauksiksi ja joita tarkastellaan lähempää.

Sakura nuolee Smithin tassua
- Weedin, Sasuken ja GB:n oteltua Banken vahtikoiraa vastaan Smith ilmestyy paikalle ja vaikuttuu akitan ZTB-iskusta, joka hämmästykseksi muistuttaakin Ginin tekniikkaa jolla voitettiin Akakabuto. Smith kysyy Weediltä mistä poika on iskun oppinut, jolloin nelikko rientääkin Sakuran luo. Ranskanspanieli vaikuttuu nähdessään naaraan, jolloin hän menee maahan ja kumartaa Sakuralle. Weedin äiti katsoo Smithiä ja rupeaa nuolemaan uroksen toista raajaa, joka on amputoitu.

En ole koskaan mieltänyt kohtausta noloksi, koska olen tiennyt kaksikon välisen tarinan. Kaibutsun hyökkäysten aikoihinhan Smithin tehtävä oli viedä Sakura pois Ohusta, mutta uros loukkaantui pelastaessaan GB:n jäämästä auton alle. Spanieli siis kantaa kaunaa itselleen ettei onnistunut tehtävässään, vaan kadotti Sakuran. Puheillaan ja nuolemalla Smithin eturaajaa, naaras osoittaa ettei tapahtunut ole haitannut heidän välejään.

Smith liikuttuu Sakuran sanoista.

Hougenin ulostamiskohtaus
- Gin, John ja Akame etsiskelevät kadoksissa olevaa Sakuraa. Matkallaan kolmikko törmää mm. Reikaan, joka antaa vanhoille uroksille suojapaikan ja ruokaa. Naaras on nimittäin kiitollinen Ginille ja hänen isänsä on taistellut akitan riveissä. Hougenin väki onnistuu kuitenkin selvittämään, että Reika piilottelee näitä kolmea koiraa ja piankos koko joukko on ympäröinyt rakennuksen. Hougen esittää viestintuojaa ja vähän kuulostelee Giniä ja muita miksi he ovat Hougenin alueella. Vähitellen paljastuu että viestintuoja onkin itse tanskandoggi, joka ei tykkää vanhusten liikkumisesta alueellaan. Koirat pääsevät pois mikäli Gin tarjoutuu syömään Hougenin jätöksiä. 

Häpeän suunnattomasti tätä kohtausta. Hougen haluaa saada kolmikon loppujen lopuksi vain alistumaan hänen edessään ja tietää sisimmässään etteivät koirat taivu. En nyt pitäisi sitä rohkeuden näyttämisenä, jos tarjoutuu syömään toisen jätöksiä. Tätä jaksoa ja levyä tulee katsottua harvoin ja Weediä en mene helpolla tämän jakson takia näyttämäänkään..

EAT MAH SHIT.

 













Hougenin lähentelyt
- Toisen levyn viimeisessä jaksossa Hougenin onnistuttua nappaamaan Ginin ja Johnin, rupeaa uros tekemään lähempää tuttavuutta Reikan kanssa. Myös kahdeksannessa jaksossa tanskandoggi tarjoaa naaraalle lihaa. Sekin on vielä noloa, että Hiro ilmaantuu paikalle ja vie yhden Hougenin miehen elimet onnistumatta kuitenkaan pelastaa naarasta. 

En nyt tiedä johtuuko se siitä että olen naispuolinen vai miksi vaivaannun sekä nolostun Hougenin lähentelyistä. Ei se nyt oikein hyvältä tuntuisi tosielämässäkään jos joku pervo lähentelisi tai yrittäisi olla mukava, mutta mielessä olisi vain lisääntymiseen liittyvät asiat.

HOW YOU DOIN?















Ben luulee Kagetoraa pojakseen & Cross
- Ken ja Kagetora ovat menneet tapaamaan Kurotoraa ja hänen veljenpoikiaan. Ben ja Cross ovat lähistöllä ja Kenin isä kuulee kuinka hänen poikansa nimittää isäänsä kumaraselkäiseksi vanhaksi ukoksi. Se saa Benin juoksemaan Kenin luo, mutta uros kaataakin Kagetoran. Tanskandoggi ihmettelee kovasti miksi hänen poikansa onkin tiikeriraitainen ja ei meinaa kuulla takanaan selittävää Keniä. Pian tämän jälkeen Crosskin ilmestyy paikalle nauraen vain miehensä touhuja.

Kohtauksessa on pientä nolouden tuntumaa, mutta se kääntyy enempi huumorin puoleen. Tämähän on hauska.

Nyt meni Beniltä Kagetora ja Ken sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.