keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kaunis seinä

Ehheh. Eräs oheistuote liittyi kokoelmaani, vaikka puhetta oli jonkinlaisesta tauosta. No tämän tuotteen kohdalla oli suuret fiilikset ja keräilykään ei maistunut puulta.
















Hieno kenkälaatikko. Ainakaan tuote ei mennyt pilalle ja oli kaikin tavoin turvassa. Mitähän siellä sisällä mahtaakaan olla? Arvauksia?




















Jotain alkaa pilkottaa paperin seasta.... Mikä se on?


Kyllä! Se on Weedin kangasjuliste! Siitä lähtien kun juliste saapui luokseni, en ole muuta tehnytkään kuin ihaillut ja räplännyt sitä päivittäisesti. Ostin kangasjulisteen pitkälti sen takia, että tuote oli alennuksessa ja kanta-asiakaskorttinikin sattui olemaan täynnä. Luvassa oli lisää alennusta ja kokonaishinnaksi n. 68 euroa. Riittävä hinta minulle, kun enempää ei tohdikkaan maksaa.

Mutta erittäin korkealaatuinen kangasjuliste, joka tekee tästä mitättömän pienestä huoneesta ison komeudellaan. Tykkään tästä myös siksi miten se julistaa näyttävämmin sarjaa ja sen olemassaoloa julisteen muodossa. Sitä olen aina halunnutkin tuoda esille huoneeseeni.










Olen myös saanut toisen hyllyni vihdoin ja viimein sen tekijältä. Nyt pystyy keräämään Weedin suomimangaakin niin ettei tarvita pinota vaakatasoon. Siirsin myös figuurien paikkaa, koska ne näyttivät liian raskailta Weedin japaninkielisten mangojen vartijoina.. Ja näin ne saavat paljon enemmän näkyvyyttä ja huomiotakin.

2 kommenttia:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.