perjantai 26. huhtikuuta 2013

Keräilytarravihko

Keräilytarravihkon etu- ja takakansi
Hankin postikuluttomalla viikolla sitten vähän suuremman ostoksen Urumista. Pari kuukautta sitten tällainen vihko oli myös Ginga.fissä, mutta en mennyt sitä tilamaan kerta olin hankkinut jo määräämälläni rahasummalla oheistuotteeni.

Mikäkö sitten tämä kuvan tarravihko on? Nimestä päätellen se on ollut vuonna 1987 oheistuote, johon on kerätty siihen kuuluvia tarroja, joita on 60 kappaletta. Kokoa tuotteella on 15 x 10,5  sentin verran ja se sisältää 32 sivua.

Aivan aluksi keräilytarravihosta löytää tällaisen aukeaman. Kuvia GNG:stä on todella vähän sillä vihossa on enimmäkseen tarralaatikoiden kuvia.

Keskellä tarravihkoa löytää aukeaman GNG:n hahmoista. Samainen kuva on animessakin ennen kuin Ohun soturit lähtevät taistelemaan viimeistä vihollista, Akakabutoa vastaan. Sitä on myös käytetty normaalien tarrojen tarrapussien selkäpuolena.

Lopuksi on kuva Daisukesta ja Ginistä kuun äärellä vannomassa Akakabuton kukistamista. Tähän tarrojen keruu päättyykin.

Lopussa on kuvat omista tarroistani eli 64-65, 68-70, 73, 76 ja 115. Vasemmalla puolella oleva kuva koirista karhun kimpussa on numero 115, Sniper ja Lloid numero 73, Cross ja Gin numero 64, Cross ja pennut numero 65, Fuji numero 68, Gin numero 69, Ben & muut numero 70 ja Ben kuolleena numero 76, joka onkin ainut tarra minkä olen saanut ilmaiseksi.

Yksiä parhaimpia (sekä kallein) hankintojani, vaikkakin 80 euroa alkoi tuntua lompakossa. Ennen keräilytarravihon hankintaa olin katsellut kokoelmavideoita ja kuvia kyseisestä tuotteesta, mutta eihän se ollut puoliksikaan niin upeaa kuin pidellä vihkoa omissa kätösissäni. 

Pidän hankinnastani äärettömän paljon sen ulkoasun ja harvinaisuuden kannalta. Ideakin on ihanan lapsenmielinen. Ehkä olisin kaivannut edes pienempiä GNG:n kuvia noiden isojen laatikoiden keskelle. Olihan otteita animesta vain kolmella sivulla. 

No rupeanko sitten keräilemään tarroja näihin? Vastauksena, en. Vaikka tällä hetkellä näiden tarrojen säilöminen on vaikeaa aion joskus mieluummin säilöä ne johonkin kansioihin tai vastaaviin. Lisäksi en usko että saisin puoliksikaan aseteltua tarroja niin hienosti tähän kuin uuteen vihkoon. Minua myös häiritsee se ettei pystysuorille tarroille ole pystysuoria laatikoita vihossa mikä saa näyttämään sellaiset tarrat typeriltä.

Keräilyn aion jättää joksikin aikaa tauolle. Orionia ja Weediä suomeksi aion toki kerätä aktiivisesti.

Vielä on kuitenkin luvassa mitä olen hankkinut keräilytarravihon lisäksi.

1 kommentti:

  1. Hieno juttu. Jokunen aika sitten Urumista hävisi keräilytarravihkonen, mutta et ilmeisesti tainut olla kyseessä.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.