sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tammi- ja helmikuun hankintoja

Päätinpä nyt tehdä yhteenvedon kahden kuun ostoksista. Varmuutta en mene sanomaan miten jatkossa aion tehdä, ainakin kuukausien ostoksista omat postauksensa. Mutta tällainen postaus tähän väliin jahka alan jälleen kirjoittamaan uusia tekstejä.

Helmikuussa hankin Weedin 16. osan, Byakuren no Fangu mangat 1-2 sekä Fang 1. Nämä muut Yoshihiron koiramangat (=ei Ginga-aiheiset) hankin syntymäpäivälahjaksi. Olen tarpeeksi kauan muutenkin vitkutellut muiden ei Ginga-aiheisten sarjojen ostoa. Ostin Byakuren no Fangun uusimman julkaisun eli kolmannen lähinnä siksi, että tykkään paksuista julkaisuista vaikka selailu saattaakin aiheuttaa turhautumista. Ei hassumpaa selailtavaa, vaikka olikin vähän tylsän puoleinen sen takia etteivät koirat puhua mitään (jos nyt vaikka mahdollista suomijulkaisuakin ajateltaisiin..). Fangissa ei ollut myöskään mitään valittamista, mutta en erityisemmin ymmärrä sarjaa kahden mangan perusteelta.

Orionin 21. olin tilannut jo aiemmin, mutta nyt se oli rantautunut luokseni.

Mukavaa omistaa jo nämä tarinat. Jossain vaiheessa voisi hankkia Kaccu no senshi Gamun yhden mangan ja Lassien kaksi mangaa. Katsotaan vain missä vaiheessa..

Weedistä ei sen kummempaa sanottavaa. Lukekaa arvosteluni täältä.

Maaliskuussa nappasin Fang 2, Keräilytarrat 64, 65, 68-70, pinssin, Weedin 17. osan ja Shin Gaidenin. Löysin aika äkkiään Ginga.fistä Fangin toisen osan sen jälkeen kun olin aiemmin tilannut ensimmäisen osan. Keräilytarroja lähti halvalla, joten nyt oli välttämätöntä käyttää tilaisuus hyväksi ja napata niistä mahdollisimman moni itselle. Hm, meniköhän noihin kaiken kaikkiaan noin 15 euroa? Alapuolella oleva pinssi on hyväntekeväisyystilaisuudessa käytetty yksilö, joten se maksoi muutaman euron enemmän kuin esim. mitä olen GNG:n pinsseistäni maksanut, noin seitsemäntoista euroa kaiken kaikkiaan. Siitä huolimatta pidän tätä todella arvokkaana ja rakkaana osana kokoelmaani. Onhan siinä upeita hahmojakin.

 










Weedin 17. osan arvostelu täällä.
Shin Gaidenin 2. osan arvostelu täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.