lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ginga-kaupat arvostelussa

Päätinpä tehdä tällaisen postauksen, joka pohjautuu pitkälti omiin kokemuksiini ja mielipiteisiin. Jätän kuitenkin Huuto.netin ja Futagoshopin kaltaiset kauppasivustot laskuista, kun en ole niitä itse voinut mitenkään hyödyntää. Hopeanuoli-kauppa taas olisi verrattavissa Ginga.fin kaupan toimintaan, joten siitäkään ei sen kummepaa arvostelua.

Ginga.fin kauppa

+ (Yli) 50 euron tilauksille ilmainen toimitus ja muutenkin postikulut ovat sopivaa luokkaa. Toki riippuvathan kulutkin siitä millaisen tuotteen olet tilannut, joka vaikuttaa automaattisesti postikuluihin. Kun olen paksumpia mangoja tilannut on ollut ihan ymmärrettävää että kuluja on tullut pari euroa enempi.

+ Kohtuulliset/keskiverto hinnat. Arvostan sitä että keräilytavaraa löytyy kohtuullisilla hinnoilla ettei aina tarvitse pulittaa hirveän paljon yhdestä oheistuotteesta tai mangasta. Säästöjäkin on tullut tehtyä mukavasti kun olen ostanut Ginga.fistä.

+ Nopea toimitus & ystävällinen asiakaspalvelu. Pakettejani en ole hirveän kauaa joutunut odottelemaan ja nekin on pakattu todella huolellisesti ettei ole näkynyt edes sormenjälkeä yms. Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja ottanut ilo mielin vastaan mm. tuotetoiveita.

+ Tarjouksia on löytynyt/löytyy usein. Tälläkin hetkellä Ginga.fin kaupassa on myynnissä joitain tuotteita 5-30 % alennuksella. Hieno juttuja ja viime vuonna hankin mm. Weedin taidekirjan alennusten aikaan, jolloin lopullinen hinta oli noin kuusikymmentä euroa.

- Valikoima ei niin laaja & ei päivity niin nopeasti. Ginga.fissä on kyllä monenlaisia tuotteita, mutta ehkä toivoisin suurempaa laajenemista valikoiman suhteen ja että sen seurauksena sivu päivittyisi useammin.

-/+ Ei ole postiennakkoon mahdollisuutta. Tämä vaihtoehto ei ole vaikuttanut oikeastaan mitenkään omaan tilaamiseeni, kun se kerta tapahtuu pankin kautta. Ja jos kyseinen mahdollisuus olisi, niin se olisi asiakkaille kalliimpaa.

-/+ Lahjakortit. Kiva ajatus siinä mielessä, jos aikoo ostaa lahjakortin alennuksena jollekkin kaverille.

Urumi

+ Laaja valikoima Gingan saralla ja harvinaisempia oheistuotteita löytyy useammin.

+ Mukava, asiallinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Kaiken kaikkiaan ei ole ollut mitään ongelmia sivuston ja sen asiakaspalvelun suhteen tai jos on ollut niin olen kyllä saanut sen mukaista hyvitystä.

- Hinnat kalliimpia ja postikulujakin kertyy enemmän useasta tuotteesta. Tämä on useasti vaikuttanut omaan tilaamiseeni. Toki kaikki hinnat eivät ole niin hirveitä, mutta sitten niissäkin ärsyttää postikulut ja koko summa yhteensä..

+ Nopea toimitus ja jos tilaa ennen kello neljää saa tuotteen postilaatikkon seuraavana päivänä. Jälkimmäisestä seikasta pidän erittäin paljon joka tekee tilaamisesta kivaa. Urumi hyödyntää myös vanhoja paketteja pakkausmateriaaliksi ja pakkaa tuotteet muutenkin hyvin.

- Joitain ikäviä muistoja tilaamisesta esim. se kun maksoin verkkopankilla, mutta tuote postitettiin postiennakolla jonkun kesätyöntekijän virheestä..

+ 20 euron kanta-asiakaskortti alentamassa hintoja. Toki tuotteista ei saa täyttä kahdenkymmenen euron hintaa, koska postikuluja ei oteta huomioon..

Kertokaa toki omiakin mielipiteitänne tai kokemuksianne kommentoimalla. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.