keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jälleen haaste

Alkuperäisessä versiossa lisätään kuva omasta lempihahmosta ja perustellaan miksi kyseinen kuva on valittu. Tällä kertaa en laita minkäänlaista kuvaa, vaan keskityin vastailemaan näihin kysymyksiin. En myöskään haasta ketään tai kehittele enää uusia kysymyksiä.

Windyn kysymykset

1. Monennella sijalla Ginga-sarjat/Hopeanuoli ovat suosikkisarjoissasi? Kärjessä vaiko lopussa?
 
- Olen katsonut elämäni aikana joitain animesarjoja, mutta yksikään niistä ei ole voinut ylittää Gingaa ja sen tärkeyttä, joten kyseinen suosikkisarjani sijoittuu listan kärkeen. (Ja jos nyt rehellisiä ollaan en tajua noita faneja, jotka tutustuvat uusiin sarjoihin ja tyrkkäävät Gingan listaltaan loppuun, vaikka kyseinen sarja heille tärkeä olisikin).

2. Mitä mieltä ystäväsi, perheesi yms. ovat fanittamisestasi?
- Kaimani taitaa olla ainoa joka tietää minun keräilevän sarjaa & olevan kiinnostunut sarjasta, koska hän on myös itsekkin. Muille kavereilleni en ole sen pahemmin kertonut, enkä pidä sen kertomista tärkeänä. Jos tulee ilmi niin tulkoot, silloin en rupea häpeilemään. Oikeastaan enemminkin Urlissa tulee helpommin esille oma kiinnostukseni Gingaa kohtaan. Sukulaisillekkaan en ole pahemmin asiasta mainostellut. Perhe taas yleisesti ottaen suhtautuu hyvin, vaikka välillä kuuleekin miten koko sarja on rahan haaskausta. Jätän moiset typeryydet omaan armoonsa. 

3. Vaikuttaako/näkyykö Ginga jokapäiväisessä elämässäsi? Miten?
- Ginga ei näy millään muotoa elämässäni kuin omassa huoneessani kokoelman, piirrosten ja julisteiden kautta. Ja itselleni Ginga on henkinen voimavara masennusaikoina.

4. Minkä sellaisen oheistuotteen haluaisit, jota sinulla ei vielä ole?
- GDW Soundtrack levyn.

5. Kuinka paljon aikaa käytät päivässä Gingaan? (Foorumeilla pyöriskely, nettisivujen - & blogien stalkkaaminen, mangan lukeminen yms.)

- Arkena tulee pyörittyä nettisivuilla 3-5 tuntia ja viikonloppuisin en muuta teekkään. Katson myös hirveän paljon Ginga-aiheisia musiikkivideoita ja piirroksia. Mangaa taas pyörittelen käsissäni oman mieltymyksen mukaan, mikä sattuu kiinnostamaan.

6. Seuraatko muita anime/mangasarjoja kuin Gingaa? Mitä?

- Saatan silloin tällöin ruveta seuraamaan jotain animesarjaa, mutta menetän aika nopeasti kiinnostukseni tai olen vain liian laiska jatkamaan jaksojen katselua. Mangan kohdalla en seuraa muita sarjoja,

7. Uskotko, että tulisi koskaan sellaista sarjaa, joka menisikin Gingan ohitse? Vai onko jo olemassa mielestäsi joku parempi sarja? 

- En usko sillä rakkauteni Gingaan on kuitenkin niin suurta, että harva voi edes mennä tämän sarjan ohi.

8. Piirrätkö Ginga-aiheista fanarttia tai teetkö fanficcejä? Oletko ollut tyytyväinen?  
  
- Fanitarinoita olen kirjoittanut jokusen, mutta aikalaille olen järränyt kirjoittamisen kesken. Fanarttia voi katsoa täältä: http://segikuchikiatsu.deviantart.com/

9. Uskoisitko elämäsi olevan erilaista ilman Gingaa?

- Ilman muuta, en olisi puoliksikaan tutustunut näihin ihaniin ihmisiin joita ympärilläni olisi, en olisi ruvennut piirtämään koiria tai kiinnostumaan niistä tms. Ginga on täyttänyt aukon elämässäni ja sydämessäni.

10. Mitä haluaisit (näin yleisesti ottaen) sanoa muille Ginga-faneille?  
- Gingan rinnalla säilyttäminen on sen arvoista<3

8 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa ginga-blogi <3 Itse olen varmaan Gingan ikuinen fani, vaikka harvoin mä enää alkuperäisiä japsi versioita ostan. Liityin kuitenkin lukijaksi, sillä Ginga-blogit kiinnostaa aina! :)

    http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sepä upeaa, onhan näitä blogeja muillakin. :>

    Liitynpä blogisi lukijaksi. ~

    VastaaPoista
  3. Jos haluut lukea kirjoittamani englanninkielisen Weed-aiheisen fanifiktion, niin tuolta löytyy http://fav.me/d5kz7j3

    PS: Sai hyvän vastaanoton myös Ginga.fi:stä.

    VastaaPoista
  4. Kivat sivut! ja kiva löytää muitakin gng faneja! :) itse oon ollut fani suunnilleen 5 vuotiaasta ja pian täytän 18 ;) Ginga kulkee aiiiiina mukana! ;)
    tsekkaa takaisin!
    oikeitaunelmia.blogspot.fi
    adsharikaze.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kiitokset. :) Ja totta.

    Minäpä tsekkaan. ~

    VastaaPoista
  6. Hmm, no kaikilla toki oma mielipide. Sinänsä vaan hassua, kun itse vastaat kysymykseen nro 8, että olet kirjoittanut fanfictioneja ja tehnyt fanarttia. Omasta mielestäni ei ole kopioimista, jos omaksuu toisen piirtotavasta itseään hyödyttäviä seikkoja. Se ei ketään satuta, mutta mielipiteensä kullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen tehnyt Ginga fanarttia, jolloin on ollut tarkoitus piirtää tuolla tyylillä - about puolen vuoden ajan. Oma kädenjälkeni on kuitenkin näkynyt selvästi. Mutta nyt olen ryhtynyt harjoittamaan ihan omaa tyyliä. Samalla tavalla fanartit ovat olleet itse Ginga maailmasta esim. Benizakuran elämästä. En ole tehnyt omiin hahmoihini pohjautuvaa tarinaa Ginga tyylillä tms - päähenkilöstä tulee karhukoira ja jne.

      Tympii kun fanitarinat kopsataan Gingasta ja Yoshin tyyliä matkitaan. Mikäs siinä jos ottaa joitain juttuja kyseisestä piirtotyylistä, mutta ei massasta pysty erottamaan kun kaikki fanit piirtävät Yoshin tyylillä.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.