perjantai 21. joulukuuta 2012

Kuukauden ostokset

Jahas. Ei olekkaan tullut tänne kirjoiteltua aikoihin. Minulla oli kyllä tarkoitus kirjoittaa aiemmin mielessäni olleesta aiheesta, mutta olen sen valitettavasti jo unohtanut. Haluaisin edelleen kirjoittaa jotakin erilaista tai uutta, jota ei välttämättä löytyisi muista blogeista. Mutta niitä mietin ja otan toki ehdotuksia vastaan tähän merkintään tai muuten minuun yhteyttä ottamalla.

Vanhimmiksi ostoksikseni lukeutuvat Orionin 20. osa, Weed taidekirja ja Gin lasinalunen. Orionin uusimman osan olin jo marraskuun puolella tilannut. Ginga.fi kaupan sivuilla oli ihan mukava tarjous tuosta taidekirjasta, joten päätin sen napata nopeasti aikaiseksi joululahjakseni. Rehellisesti sanoen kyseinen taidekirja kuuluu yhteen kokoelmani helmiin ja tunnearvoisempiin keräilytavaroihin. Syy tähän on yksinkertaisesti se että olen halunnut taidekirjaa siitä lähtien kun näin sen ensimmäisen kerran Bemmu.fin sivuilla, joka myöhemmin lopetti toimintansa. Aiemmat hinnat ovat olleet mielestäni turhan hintavia, joten sain omani kuudellakympillä ja minkäänlaisia lisäkuluja ei tullut. Olen tästä taidekirjasta aivan tolkuttoman onnellinen, vieläkin♥

Miksi sitten Gin lasinalunen? Yhteen aikaan Kaksoissolan foorumilla oli aktiivista keskustelua näistä lasinalusista. Taisin varmaan jotenkin lukea väärin rivien välistä tai jotain, mutta ainakin itse sain sellaisen kuvan että Riki ja Gin lasinaluset ovat miltei myyty loppuun. Oli miten oli. Koin myös välttämättömäksi että hyllyssäni oleva Riki saisi poikansa kotiin. Korkealaatuinenen ja aivan upean näköinen, yksiä parhaimpia lasinalusia. Näiden lisäksi minulla on myös Kagetora lasinalunen.

Sain muuten tämän tilauksen ohessa jonkun Hopeanuoli yhdistyksen lehtisen. Siinä on lähinnä ilmoitus yhdistyksestä sekä alla on lippuja mm. yhdistyksen nettisivuille. Käyttöön en viitsi ottaa, vaikka sivuilta voisin omani tulostaa.

Suomimangaa on myös tottakai tullut hankittua mm. Weedin 14. osa ja Shin Gaidenin ensimmäinen osa. Näistä ei sen enempää, Weedin osasta olen kirjoittanut arvostelun tänne - Shin Gaidenistakin pitäisi tulla vastaava arvostelu Kaksoissolan foorumille jahka olen hoitanut kiireelliset asiat pois alta. Tuon mangan ostin varalta Urulta, vaikka olisinkin saanut sen paikkakunnaltani - kuten kaverini oli tehnyt.

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Seurailit blogiani Aratana Densetsu Sharikaze. Ajattelin ilmoittaa, että osoite on muuttunut, mutta muuten blogi on pysynyt samana. Löydät sivun täältä, jos haluat vielä jatkaa tarinan seuraamista:
    www.sharikaze.blogspot.fi
    Kiitos kiinnostuksestasi ;)!

    VastaaPoista
  2. Moikka, tässä olisi sulle haaste.

    http://koiranelamani.blogspot.fi/2012/12/haaste-taas.html

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.