sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Gingaan liittyvät adressit

Gingasta on olemassa joitain ihan allekirjoittamisen arvoisia adresseja. Tässäpä joitain tapauksia.

Adressissa toivotaan Orion mangaa suomeksi Weedin suomentamisen jälkeen (about 5 vuotta). Tällä adressilla näytetään hyvin suomalaisten kiinnostusta mangaa kohtaan. Ginga myy hyvin Suomessa, joten uskon saavamme vielä jonain päivänä Orion mangaakin suomeksi.

Adressin ideana on, että joko Orionista tehdään anime tai vaihtoehtoisesti Weed animea jatketaan Hougenin kuoleman jälkeen makaki-, venäjän sotakoira ja hybridisaagoilla. Minulle on loppujen lopuksi se ja sama kummasta tehdään, ehkä enemmän kuitenkin toivon Weed animelle jatkoa, jotta Orion olisi parempi ja ymmärrettävämpi kun Weed anime olisi taustaa selittänyt.

Adressi haluaa Ginga Densetsu Riki mangalle jatkoa, jota onkin yhden mangan edestä. Yoshihiro Takahashi on toitottanut ettei aio tehdä Rikille jatkoa, joten en ole aikeissa näillä näkymin allekirjoituttaa adressia. Saako sitä sensein päätä käännettyä?

Adressille sille, että mm. Hopeanuolta ja Weediä näytettäisiin jonain päivänä televisiossa. Miksikäs ei kun televisiossa on pyörinyt vaikka ja mitä animesarjoja. Eniten kuitenkin olen peloissani kansan suhtautumisesta tuohon Weed animeen..

Ja alla oleva adressi taas on painottunut GNG animen näyttämiseen televisiossa.

Hauska idea Hopeanuolen kääntämisestä savoksi. Voisin jopa kerätä koko julkaisun hyllyyni ja kokeilla saisinko näin ollen vanhempiani lukemaan nyt Hopeanuolta. Ja olisihan se mahtavaa saada Ginga mangaa useammallakin vieraalla kielellä.

Adressi haluaisi, että Ginga oheistuotteita olisi saatava helpommilla Suomesta. Omasta mielestäni tämä on nykyään helpompaa Urumin ja Ginga.fin kaupan myötä. Ja onhan eri yksittäisten myyjienkin välillä kauppaa, joilta voi tiedustella oheistuotteita.

Kannatan Hopeanuoli musikaalin esiintymistä Desuconissa, vaikka en ole coniin tulossakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.